Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ja Morant krizi sürüyor! NBA'den men cezası

Ja Morant krizi sürüyor! NBA'den men cezası

Son dakika spor haberleri... Instagram hesabından yaptığı paylaşımda elinde silah bulunduran Ja Morant'e NBA Yönetim Kurulu; 8 maç men cezası verildiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:35

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Memphis Grizzlies'in all-star ünvanlı yıldızı Ja Morant, Instagram hesabından paylaştığı videoda elinde silah bulundurduğu gerekçesiyle NBA yönetimi ve kamuoyundan tepki çekmişti.

Beşiktaş gençleşmenin peşine düştü! İlk imza tamam Haberi Görüntüle

NBA'DE JA MORANT KRİZİ

Amerikan Basketbol Ligi'nden (NBA) yapılan açıklamada; düzenlenen yönetim kurulu toplantısının ardından alınan kararla, hakkında 4 Mart'ta disiplin soruşturması açılan Ja Morant'e 8 maç men cezası verildiği ve bu süre boyunca ödeme alamayacağı belirtildi.

Ja Morant'ın elinde tuttuğu silahın kendisine ait olmadığının tespit edildiği, bu nedenle konunun yargıya taşınması için yeterli kanıt bulunamadığı da vurgulandı.

NBA tarafından disiplin soruşturması açılmasını da göz önüne alan Memphis Grizzlies, oyuncusunu tedbirli olarak 5 Mart'tan itibaren hiç bir maçta kadroya almamıştı. Cezasının büyük bir kısmını tamamlayan Morant, 21 Mart'ta Grizzlies'ın Dallas Mavericks'i konuk edeceği maçta, kadrodaki yerini alabilecek.

Dünden bugüne Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi! İşte nefes kesen rekabetin geçmişi... Haberi Görüntüle

JA MORANT ÖZÜR DİLEDİ

Instagram hesabından paylaştığı gönderide; gece kulübünde dans ederken çektiği videonun bir bölümünde elindeki silahı gösteren ABD'li basketbolcu, görüntüyü Instagram hesabından canlı yayınlamıştı. Bu sezon maç başına 27,1 sayı, 8,2 asist ve 6 ribaunt ortalaması yakalayan Morant, davranışı yüzünden Memphis kenti ve kulübünden özür dilemişti.


Loading