Yandex Metrica

İzmir derbisi nefes kesti! Altay 16 maç sonra Göztepe önünde galip geldi: 2-0

İzmir derbisi nefes kesti! Altay 16 maç sonra Göztepe önünde galip geldi: 2-0

Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir derbisinde gülen taraf konuk ekip Altay oldu. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Altay, ikinci yarıda da bulduğu tek golle maçı 2-0 önde tamamladı.

Spor

23.01.2024, 18:46

Spor Toto Süper Lig'deki İzmir derbisinde karşılaşan Göztepe ve Altay kozlarını paylaştı. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı hakem Sarper Barış Saka yönetti. 

Heyecanlı anlara sahne olan ilk 45 dakikayı konuk Altay, 42. dakikada Deniz Kadah'ın golüyle 1-0 önde tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekip Thaciano'nun 49. dakikada kaydettiği golle 2-0 öne geçti.

Karşılıklı ataklara sahne olan maçta ev sahibi ekip aradığı golü bir türlü bulamadı. Göztepe taraftarlarının coşkulu kreasyonlar eşliğinde desteklediği futbolcular, 16 maçtır kazanamayan Altay önünde tutuk kaldı. 

Maçın son düdüğüyle birlikte İzmir derbisini kazanan taraf Altay oldu. Serkan Özbalta takımının başında ilk maçına çıkarken İzmir ekibi 16 maç sonra 3 puana ulaştı.

TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi? Dursun Özbek cevapladı! TFF Başkanlık seçim tarihi açıklandı! TFF seçim tarihi değişecek mi?... Haberi Görüntüle

TAKIM KADROLARINDA DEĞİŞİKLİK

Göztepe ve Altay, son oynadıkları resmi maçlara göre dörder değişiklikle sahada yer aldı.

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, ligde 2-1 kazandıkları Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inde 4 değişiklik yaptı. O maçta forma giyen isimlerden Murat Paluli, Yalçın Kayan, Jacques Moubandje ve Adis Jahovic'in yerine Kerim Alıcı, Soner Aydoğdu, Berkan Emir ve Franco Matias Di Santo mücadele etti.

Sarı-kırmızılı ekibin ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Di Santo ilk resmi maçına çıktı.

Sol uyluk arka hamstring kasında yaralanma meydana gelen Jahovic, maç kadrosunda yer almadı.

Bu hafta maç var mı? 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar Süper Lig'de hangi takımın maçı var? Bu hafta maç var mı? 13-14 Nisan Cumartesi-Pazar Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

SERKAN ÖZBALTA İLK MAÇINDA

Altay'da bu sezon Mustafa Denizli ve Mert Nobre'nin ardından 3. teknik direktör olarak görev alan Serkan Özbalta, siyah-beyazlı ekibin başında ve Süper Lig'deki ilk maçına çıktı.

Özbalta, siyah-beyazlı ekibin 1-0 kaybettiği İttifak Holding Konyaspor müsabakasına göre ilk 11'de 2'si zorunlu 4 değişiklik yaptı. Cezalı Cesar Pinares ile Ceyhun Gülselam'ın yanı sıra Ahmed Rayan ve Mohammed Naderi'nin yerine Özgür Özkaya, Thaciano, Deniz Kadah, ve Kazımcan Karataş forma giydi.

Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Haberi Görüntüle

TARAFTARLARDAN RENKLİ GÖSTERİ

Tüm biletlerin tükendiği Gürsel Aksel Stadı'ndaki maçta sarı-kırmızılı seyirciler, hazırladıkları koreografiyi sundu.

Her iki takım futbolcuları da ısınmaya, Türkiye ayağı 8 Mayıs Pazar günü İzmir'de gerçekleştirilecek "Wings for Life World Run"a herkesi davet eden bir pankartla çıktı.

Etkinlik, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla tüm dünyada aynı anda yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading