Yandex Metrica
SON DAKİKA
İzlenme rekoru kırmıştı! Fatih Terim'den Netflix belgeseli paylaşımı! 'Hiç kolay olmayan hikayemi...'

İzlenme rekoru kırmıştı! Fatih Terim'den Netflix belgeseli paylaşımı! 'Hiç kolay olmayan hikayemi...'

Netflix'in Fatih Terim için hazırladığı 'Terim' belgeseli kısa süre içinde izlenme rekoru kırdı. Terim, Instagram hesabında bir teşekkür paylaşımı yaptı. Teknik adam, '4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak' dedi.

Spor

23.01.2024, 19:49

Netflix'in Fatih Terim için hazırladığı 'Terim' belgeseli 15 Eylül'de izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kısa süre içinde izlenme rekoru kıran belgesel, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Fatih Terim, Netflix'te yayınlanan belgesel için Instagram hesabından bir teşekkür paylaşımı yaptı.

Kendisini anlatan bir belgeselinin olmasını her zaman istediğini dile getiren teknik adam, emeği geçenlere ve izleyenlere teşekkür etti.

Galatasaray - Antalyaspor karşılaşmasının hakem toplantısı sızdırıldı! Penaltı kararı için... Haberi Görüntüle

"4 DEĞİL 14 BÖLÜM YAPILSA DA EKSİK KALACAK"

Fatih Terim, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Çok istedim beni anlatan bir belgeselim olsun. Acısıyla, tatlısıyla hiç kolay olmayan hikayemi, ortak olanlar da dile getirsin. 4 değil 14 bölüm de yapılsa hep eksik kalacak. Hayat ve zaman eksiliyor, hatıralar ve canlar nasıl eksik kalmasın? Belgeseli, ailemle birlikte yayın gününde bir kez daha izledik.

Bu zamana kadar benimle bu yolda yürümüş sizlerin, yine benimle birlikte ortak olduğu bir belgesel çıktı. Bunun mutluluğuna bir de dünyanın dört bir yanında beni hiç tanımayan insanların izlediği heyecanı eklendi. Emeği geçen, nefes veren, izleyen herkese çok teşekkür ederim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading