Yandex Metrica

İtalyanlar resmen açıkladı! Bu kez Lucas Torreira'yı istediler

İtalyanlar resmen açıkladı! Bu kez Lucas Torreira'yı istediler

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre Lazio, Lucas Torreira'yı listesine aldı. İtalyan ekibi 12-15 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ile Uruguaylı yıldıza imza attırabilir.

Spor

23.01.2024, 22:22

GalatasaraySpor Toto Süper Lig'in bitmesine 2 hafta kala Ankara'da Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan ederken sarı-kırmızılı futbolculara teklif yağıyor.

Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Haberi Görüntüle

15 MİLYON EURO KABUL EDİLMEDİ

Lazio, Kerem Aktürkoğlu için Galatassaray'a 15 milyon euro teklif etti ancak sarı-kırmızılı yönetim bunu kabul etmedi. Kerem için olumuz yanıt alan Lazio, rotasını başka futbolcuya çevirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde çılgın gece: 10 gol var kazanan yok Şampiyonlar Ligi'nde çılgın gece: 10 gol var kazanan yok Haberi Görüntüle

KEREM OLMADI SIRADA TORREİRA VAR

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, Kerem Aktürkoğlu'nun ardından bu kez Arjantinli orta saha Lucas Torreira için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

12-15 MİLYON EURO

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre İtalyan kulübü, Lucas Torreira'yı transfer listesine aldı. İtalyan ekibi 12-15 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli ile Uruguaylı yıldıza imza attırabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading