Yandex Metrica

İtalyanlar Galatasaray'ın yeni hocasını duyurdu! Torrent'in yerine tanıdık isim

İtalyanlar Galatasaray'ın yeni hocasını duyurdu! Torrent'in yerine tanıdık isim

İtalyan medyası, teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'ın yeni hocasını duyurdu.

Spor

23.01.2024, 22:08

Galatasaray'da gözler 11 Haziran'da yapılacak seçimlere çevirilirken İtalyan basınından sarı-kırmızılı kulüple ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Metin Öztürk'le birleşen Dursun Özbek, başkanlık için Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak. Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde hangi hocayla çalışacağı merak edilirken İtalyanlar, Igor Tudor'u Galatasaray'a yazdı. Eşfref Hamamcıoğlu'nun başkan seçilmesi halinde Okan Buruk'u göreve getirmesi bekleniyor.

İtalyan medyası, teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray'ın yeni hocasını duyurdu. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Galatasaray'ın Domenec Torrent ile yolları ayırması durumunda Igor Tudor'un göreve getirilebileceğini iddia etti. 

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK'LE ÇALIŞMIŞTI

Bilindiği üzere Igor Tudor, Dursun Özbek'in başkanlık yaptığı 2016-17 sezonu devam ederken Galatasaray teknik direktörlüğüne getirilmişti. 

Fenerbahçe Olympiakos'a yenilirse, berabere kalırsa ne olur elenir mi? Rövanş (ikinci maç) oynanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos'a yenilirse, berabere kalırsa ne olur elenir mi? Rövanş... Haberi Görüntüle

SEZONU 9.SIRADA TAMAMLADI

Bu sezon Serie A'da Hellas Verona'yla fırtına gibi esen Igor Tudor, aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekti. Hellas Verona, topladığı 53 puanla sezonu 9. sırada tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading