Yandex Metrica
SON DAKİKA
İtalya'nın kırılan rekoru sonrası yaşanan protesto şok etti!

İtalya'nın kırılan rekoru sonrası yaşanan protesto şok etti!

Son dakika haberleri... EURO 2020 şampiyonu İtalya'nın 37 maçlık rekorunu kıran İspanya, Avrupa'da gündem oldu. Kaleci Gianluigi Donnarumma'nun ıslıklanması ise takım arkadaşlarını şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 18:05

İtalya'da dün gece ıslıklanan Gianluigi Donnarumma geceye damga vurdu.

Milan ile sözleşmesini uzatmayarak Fransız devi PSG'ye transfer olan 22 yaşındaki kaleci, İspanya maçında kendi taraftarları tarafından ıslıklanarak protesto edildi.

Binlerce Milan taraftarı maçın oynandığı San Siro Stadyumu'na gelerek eski futbolcuları Donnarumma'ya adeta ateş püskürdü.

Genç kalecinin maç içerisindeki moralinin bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.

İTALYA 1925'TEN SONRA MİLANO'DA KAYBETTİ

San Siro'da oynadığı maçlarda 1925 yılından bu yana yenilgi görmeyen İtalya, İspanya'ya 2-1 mağlup olarak tarihi bir rekoru geride bıraktı.

Karşılaşma sonrası yenilgiyi değerlendiren İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Bu tip maçlarda, bazı anlar maçı etkileyebiliyor. İlk yarı rahatlıkla 1-1 bitebilirdi ama onlar iyi oynadılar ve top tutmada da iyiler. Leonardo Bonucci’nin tepkisini görmedim ama bu bir şeyi değiştirmez, Leonardo protestodan sarı kart görmemeliydi. İkinci yarı hem gol yememede hem de gol atmada iyiydik. Oyuncularımı yaptıklarından dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca tecrübeli teknik adam, yaz transfer döneminde Milan’dan ayrılarak Paris Saint Germain’e transfer olan milli takım kalecisi Gianluigi Donnarumma'nın İspanya maçı içinde ıslıklanmasına da çok üzüldüğünü açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading