Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstenmeyen adam ilen edilen Ronaldo'ya sürpriz talip! Ocak ayını işaret etti

İstenmeyen adam ilen edilen Ronaldo'ya sürpriz talip! Ocak ayını işaret etti

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al-Misehal, Ronaldo'nun olası ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada "Cristiano Ronaldo gibi bir oyuncunun Suudi Ligi'nde oynamasını çok isteriz. Elbette çok pahalı bir anlaşma olacağından eminim ama neden olmasın? Ocak ayında bir transfer mümkün olabilir." şeklinde açıklama yaptı.

Spor

21.03.2024, 20:19

Futbol hayatına İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da devam eden dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Kırmızı-Şeytanlarda istenmeyen adam ilan edildi. Yaz aylarından itibaren takımdan ayrılacağı konuşulan ancak Ada'da kalmaya karar veren Ronaldo'un ara transfer döneminde yeni bir kulübe imza atabilir.

Avusturya - Türkiye maçı bugün mü, ne zaman? Milli maç... Haberi Görüntüle

''NEDEN OLMASIN''

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al-Misehal, Ronaldo'nun olası ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada "Cristiano Ronaldo gibi bir oyuncunun Suudi Ligi'nde oynamasını çok isteriz. Elbette çok pahalı bir anlaşma olacağından eminim ama neden olmasın? Ocak ayında bir transfer mümkün olabilir." ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Sivasspor'a patladı: 4 gollü görkemli galibiyet Haberi Görüntüle

''HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADILAR''

İngiliz basınında yer alan habere göre; bir kaynak, "Ronaldo geçen sezon United'a döndüğünde tüm oyuncular buna bayıldı, ancak sezon öncesini kaçırdığı için hayal kırıklığına uğradılar" dedi. Habere göre Ronaldo, takımda süre aldığında kendisine verilen taktiklerden çok iç güdüleri ile hareket ediyor ve bu da takıma olumsuz bir hava olarak yansıyor.

Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Satarsa para ödeyecek Haberi Görüntüle

RONALDO İSTENMİYOR

Manchester United takımındaki futbolcular, Cristiano Ronaldo'nun Ocak ayında gönderilmesi için tüm şartların zorlanmasını istiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading