Yandex Metrica
SON DAKİKA
İşte Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı! La Liga devi transferi bitirdi

İşte Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı! La Liga devi transferi bitirdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün La Liga devi ile ön protokol imzaladığı ve sezon sonunda takıma katılacağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 20:31

İngiltere Premier Lig'in ekol takımlarından Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün yeni durağı belli oldu. Milli futbolcunun La Liga deviyle ön sözleşme imzaladığı aktarıldı.

Lucescu flaş Beşiktaş açıklaması! İşte teklifi geri çevirmesinin nedeni... Haberi Görüntüle

ÇAĞLAR'IN YENİ DURAĞI LA LİGA

Leicester City'nin teknik direktörü Brendan Rogers ile bir türlü uyum yakalayamayan Türk yıldız takımdan ayrılıyor.

Todofichajes'de yer alan habere göre; Çağlar Söyüncü, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid ile ön sözleşme imzaladı.

İspanyol basınından Todofichajes'de yer alan haberde: ''Çağlar Söyüncü'nün ayrılması an meselesi. Defans oyuncusu, Leicester'dan serbest oyuncu olarak ayrılacak ve gideceği kulüp Atletico Madrid olacak. Atletico, Türk defans oyuncusuyla ön anlaşma imzaladı. Brendan Rodgers yönetiminde sadece 4 maça başlayabilen Çağlar Söyüncü'nün Leicester ile sözleşme yenilemesi zaten imkansıza yakındı. Oyuncu birkaç teklif aldı ve Liverpool ile sözleşme imzalamak üzereydi. Atletico Madrid burada devreye girdi ve transferi bitirdi. Atletico için dikkate değer bir takviye." ifadelerine yer verildi.

UEFA Fenerbahçe'ye neden ceza verdi? Konferans Ligi finali seyircisiz mi... Haberi Görüntüle

HÜSEYİN EROĞLU YENİ TAKIMI AÇIKLAMIŞTI

Altınordu'da uzun yıllar teknik direktörlük yapan ve sezon öncesinde İzmir ekibinden ayrılan deneyimli hoca Hüseyin Eroğlu eski öğrencisi Çağlar Söyüncü hakkında konuşmuştu. Geçtiğimiz aylarda yapılan röportajda 'Çağlar Söyüncü yeni sezon için Atletico Madrid'le mi anlaştı?' sorusuna Eroğlu, "Evet siz de zaten öğrenmişsiniz. (Gülerek)" cevabını vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading