Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman? İstanbulspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman? İstanbulspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı için geri sayım sona eriyor. Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştı. 2022-2023 Süper Lig sezonu ise bugün başlıyor. Peki İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman? İstanbulspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

04.02.2024, 08:34

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu bu akşam başlıyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu için saatler kaldı.  Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak İstanbulspor Trabzonspor maçı ayrıntıları araştırılıyor. Peki İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman? İstanbulspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe- Union Saint Gilloise maçı ne zaman? FB -Union Saint... Haberi Görüntüle

İSTANBULSPOR TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

İstanbulspor Trabzonspor maçı 5 Ağustos Cuma günü (bugün) Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Türk futbolunun acı günü: Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını... Haberi Görüntüle

İSTANBULSPOR TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu ilk karşılaşması olan İstanbulspor Trabzonspor maçı saat 21.00'de başlayacak. İstanbulspor Trabzonspor maçı beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor hazırlıkları tamamlayarak deplasmana gidiyor. Trabzonspor sezonu Süper Kupa sevinci ve sakatlıklarla açmaya hazırlırken İstanbul’a 4 eksikle gitti.

İstanbulspor 17 yılın ardından Süper Lig'e yükselerek ilk karşılaşmasını Trabzonspor ile yapacak. İstanbulspor, Trabzonspor ile karşılaşması için gerekli hazırlıkları tamamladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading