Yandex Metrica

İstanbul Boğazı'nda bir ilk! Robbie Maddison denizin üzerinden motosikletle geçti

İstanbul Boğazı'nda bir ilk! Robbie Maddison denizin üzerinden motosikletle geçti

Son dakika haberleri... Dünyaca ünlü motosikletçi Robbie Maddison kendine has tasarladığı motosikletiyle bir ilke imza attı.

Spor

23.01.2024, 17:52

Dünya'nın birçok ülkesinde ilginç işlere imza atan Robbie Maddison bu kez İstanbul Boğazı'nda görenleri hayrete düşürdü.

Dünyaca ünlü motosikletçi  kendi tasarladığı motosikletiyle denizin üzerinde Ortaköy'den Beylerbeyi'ne geçerek İstanbul'da bir ilki gerçekleştirdi.

 

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

MADDİSON: BUGÜN SINIRLARA MEYDAN OKUDUK

Bu performansını sergileyebilmek için bir yıl çalıştığını belirten Robbie Maddison, "İstanbul Boğazı'nın derin akıntı ve sularında motosikletimi ilk kez kıtalararası sürdüğüm için çok heyecanlıyım. İstanbul Boğazı, dünyanın en yoğun trafiğine sahip kanallardan biri. İstanbul Boğazı sularından bugüne kadar her türlü deniz aracı geçmişti, ancak bir motosiklet geçmemişti. Bugün burada sınırlara meydan okuduk. Aylarca hazırlandık ve korkusuzca nasıl yapabileceğimizi araştırdık. Büyük ve dikkat çekici bir hikayenin altına ismimizi yazdırdık. Tam bir dakika gibi bir sürede, martılar eşliğinde ve boğazın sularının üzerinde Avrupa'dan Asya'ya geçtim. Zaman zaman akıntının 13 mile çıktığı boğazdaki bu performansımın verdiği keyfi hiçbir zaman unutmayacağım." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading