Yandex Metrica

İspanyollar dev transferi duyurdu! Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu

İspanyollar dev transferi duyurdu! Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... İspanyol medyası, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan Fatih Terim için bomba bir iddia ortaya attı.

Spor

23.01.2024, 19:53

İspanyol basını, Galatasaray'la yollarını ayırdıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan ve şu an boşta olan teknik direktör Fatih Terim için flaş bir iddia ortaya attı. Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünen Sevilla, Fatih Terim'i göreve getirmeyi düşünüyor.

Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Haberi Görüntüle

İLK SIRADA FATİH TERİM VAR

Carrusel Deportivo'nun haberine göre; Sevilla, teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünüyor. Sevilla'nın teknik direktör adayları listesinde Fatih Terim ilk sıralarda yer alıyor.

Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu sevinci! Son maçta başsız bıraktı Haberi Görüntüle

MARCAO'YU TRANSFER ETMİŞTİ

Sezon başında Galatasaray'dan Brezilyalı stoper Marcao'yu da alan Sevilla, İspanya Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı.

Resim

Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk etmek istedi Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk... Haberi Görüntüle

HULL CİTY DE PEŞİNDE

Teknik direktör Fatih Terim'in adı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile de anılıyor. Fatih Terim'in geleceği hakkında nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading