Yandex Metrica
SON DAKİKA
İspanyol basını: Fenerbahçe Arda Güler’i Barcelona’ya hediye edecek!

İspanyol basını: Fenerbahçe Arda Güler’i Barcelona’ya hediye edecek!

İspanyol basını Barcelona’nın Arda Güler’e talip olduğunu iddia ederek şu ifadelere yer verdi: "Toplamda bin 500 dakika oynamazsa 5 milyon euroya serbest kalacak. Barcelona'ya Fenerbahçe'den adeta hediye olacak" ifadesinde bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:37

Fenerbahçe Alt yapısından çıkan genç yıldız Arda Güler için her geçen gün talipleri artıyor. UEFA  Avrupa Liginde Sevilla karşısında gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. İspanyol basını Arda Güler’in uygun fiyata Barcelona’ya gideceğini yazdı. Haberlerde şu ifadelere yer verildi: "Yaz transfer dönemi için çalışmalar yapan Barcelona, Türkiye'nin gelecek vadeden futbolcularından Arda'yı transfer edebilir.

Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi'nde kritik görev Haberi Görüntüle

BARCELONA BU ÜCRETİ KARŞILAYABİLİR

Arda Güler için Atletico Madrid, Sevilla ve Barcelona'nın ilgisi var. Oyuncunun piyasa değeri 11 milyon euro fakat sözleşmesinde bir madde var ve 5 milyon euroya serbest kalabilir ki bu Barça ekonomisi için karşılanabilir bir rakam. Bunun nedeni de oyuncunun aldığı süre. Sözleşmesinde sezon sonuna kadar toplamda bin 500 dakika oynamaması halinde 5 milyon euroya serbest kalabilir maddesi var.

Arda Turan olaylı maç için sessizliğini bozdu: Biz başlatmadık Haberi Görüntüle

PREMİER LİG LİDERİ DEVREDE

Premier Lig lideri Arsenal'in de devreye gireceği iddiaları mevcut. Ancak Barça elini çabuk tutarsa Türklerin gelecek vadeden yıldızını alabilir." Arda Güler, bu sezon Süper Lig'de 10 karşılaşmada 207, Avrupa Ligi'ndeki 6 maçta 234, Avrupa Ligi Elemeleri'ndeki 3 mücadelede 106, Türkiye Kupası'ndaki 1 maçta 65 ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ndeki 1 maçta da 18 dakika oynayabildi. Genç yetenek, toplamda ise 3 gol atıp, 2 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading