Yandex Metrica

İspanya'ya dönen Falcao: Harika hissediyorum

İspanya'ya dönen Falcao: Harika hissediyorum

son dakika haberleri... Galatasaray'dan ayrılan Radamel Falcao yeni kulübü Rayo Vallecano'da açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 17:57

Yeni sezon öncesi iyi antrenmanlar yaptığını dile getiren Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, yeni takımı için umutlu konuştu.

Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı fesheden 36 yaşındaki yıldız golcü, İspanya La Liga ekibi Raye Vallecano ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımla çalışmalara başlayan Falcao, "Sezon başında iyi antrenman yaptım. Sezon başı kampını çok iyi geçirdim. Kondisyonum ve fizik gücüm üzerine daha fazla çalışma fırsatım oldu. La Liga'yı çok iyi biliyorum. Vallecano gibi bir kulübün parçası olduğum için mutluyum. Harika hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Falcao daha önce İspanya'da Atletico Madrid forması giymişti. 

Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV 8.5 maçı verecek mi? Olympiakos Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos maçı hangi kanalda? TV... Haberi Görüntüle

FALCAO GALATASARAY'A BU SÖZLERLE VEDA ETMİŞTİ;

"Galatasaraylı arkadaşlar, desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Sevginizi ve desteğinizi her zaman hissettim. Teşekkürler İstanbul ve Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca Galatasaray taraftarına teşekkür ederim. Aynı şekilde tüm ekip arkadaşlarıma, yardımcılarıma, teknik direktörlerime ve yöneticilerime de teşekkür ediyorum."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading