Yandex Metrica

İspanya'da mutsuz olan Sörloth Süper Lig devine imza atıyor!

İspanya'da mutsuz olan Sörloth Süper Lig devine imza atıyor!

Son dakika haberleri... İspanya'da Real Sociedad forması giyen Alexander Sörloth'un gelecek sezon Süper Lig'e döneceği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:50

La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da kiralık olarak forma Alexander Sörltoh'un İspanya'da uyum sorunu yaşadığı ve bu nedenle ayrılmak istediği öğrenildi.

2018-2019 sezonunda Trabzonspor'da gösterdiği tek sezonluk performansla gol kralı olan Norveçli golcü, daha sonra transfer olduğu Leipzig ve Real Sociedad'da beklentilerin altında kaldı.

Bordo-mavililerde  34 lig maçında 24 gol ve 10 asistlik katkı sağlayan 26 yaşındaki golcü, son 2 sezonda 11 gol attı.

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ SÖRLOTH'U İSTİYOR

İspanyol ekibiyle Avrupa Ligi, La Liga ve Kral Kupası'nda 22 resmi maça çıkan Sörloth, toplam 4 gol atarak hayal kırıklığı yarattı.

Yeni bir ülkede uyum sorununu henüz aşamayan Norveçli oyuncunun Fenerbahçe'ye yakın olduğu öğrenildi.

Gelecek sezon Joachim Löw ile çalışmak isteyen Sarı-lacivertliler, Vedat Muriç transferinden bir sonuç alamayınca alternatif olarak Norveçli yıldızı listeye ekledi.

Kulüp başkanı Ali Koç'un bitiricilik sorunu yaşayan takımın gol yollarında net bir oyuncuya ihtiyaç olduğu önerisini dikkate aldığı ve bu nedenle bu kez kesenin ağzını açacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN SÖRLOTH'A TEKLİF

Sörloth'e yıllık 3 milyon Euro öneren Fenerbahçe, Red Bull Leipzig ile masaya oturacak.

Sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden 1.95'lik santfor, 2 milyon Euro karşılığında Almanya ekibi Leipzıg'den Real Sociedad'a kiralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading