Yandex Metrica
İsmail Kartal yeni hedefini açıkladı!

İsmail Kartal yeni hedefini açıkladı!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin başında görev aldığı 12 lig maçında 8 kez kazanan İsmail Kartal, formda çıkışını derbide Galatasaray'ı mağlup ederek bir kez daha kanıtladı.

Spor

23.01.2024, 19:08

Süper Lig'in 33.haftasında Göztepe ile karşılaşacak Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ediyor.

Vİtor Pereira'nın ardından göreve gelerek kara bulutları dağıtan ve çıktığı 12 lig maçında sadece 1 kez yenilerek takımını 2.sıraya çıkaran İsmail Kartal, bugünki idmanda oyunculara motivasyon konuşması yaptı.

Galatasaray karşısında alınan galibiyete değinen Kartal, “Hepinizi bir kez daha kutluyorum. Bizi desteklemek için tribünleri dolduran taraftarımızı mutlu bir şekilde evlerine yolladık. Antrenmanlarda çalıştıklarımızı bire bir sahaya yansıtmanız da önemli bir gelişmeydi.” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in yıkılmaz kalesi! Galatasaray oynadığı maçların yüzde 50'sinden fazlasında... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL YENİ HEDEF BELİRLEDİ

Sezon sonuna kadar tüm maçları kazanmak istediklerini söyleyen İsmail Kartal, “Şampiyonlar Ligi vizesi almak için önemli bir aşamayı kaydettik. Şimdi sıra burada kalıcı olmakta. Ancak benim sizden tek beklentim ligi ikinci bitirmeniz değil. Kalan 6 maçımızın tamamını kazanıp 18 puanı hanemize yazdırmanız. Çünkü bunu yapabilecek kaliteye sahipsiniz ve arkamızda müthiş bir taraftar desteği de var.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading