Yandex Metrica

İsmail Kartal, Mesut Özil'in o fotoğrafına çok kızdı! Kadro dışının detayı ortaya çıktı

İsmail Kartal, Mesut Özil'in o fotoğrafına çok kızdı! Kadro dışının detayı ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kaderi belli oluyor. Teknik direktör İsmail Kartal iki oyuncunun da af isteğini geri çevirdi.

Spor

23.01.2024, 19:11

Hafta içi İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan'ı evinde konuk eden Mesut Özil'in affedileceğine dair çıkan söylentiler son buldu.

Uzun bir dönem formasından uzak kalan Mesut ve Ozan'ın kendisine karşı saygısızlık yaptığını öne süren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sezon sonuna kadar af kararının çıkmaması gerektiğini belirtti.

İrfan Can Kahveci'nin paylaştığı fotoğraf sonrası af kararının çıkabileceğini düşünen 2 yıldız İsmail Kartal'ın katı tavrıyla karşılaştı.

Fotoğrafı paylaşılmasına tepki gösteren Kartal, takım içindeki iyi havanın şu an için dağılmaması gerektiğini yöneticilere bildirdi.

Takımdan ayrı şekilde çalışmalarını sürdüren ve kendisini formda tutmak isteyen Mesut Özil'in yakın çevresine, "Mesut'un, "Bu konu gereksiz yere uzadı. Bu şekilde yok sayılmak beni çok üzüyor. Büyük bir hayal kırıklığı ve kırgınlık yaşıyorum." dediği öğrenildi.

Bu sezon 22 lig maçına çıkan Mesut, 8 gol atıp, 2 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading