Yandex Metrica

İsmail Kartal: Büyük Fenerbahçe taraftarına armağan olsun

İsmail Kartal: Büyük Fenerbahçe taraftarına armağan olsun

Fenerbahçe-İttifak Holding Konyaspor maçının ardından her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı yorumladı.

Spor

23.01.2024, 22:06

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, maça iyi hazırlandıklarını ve önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Geçen sezon Konyaspor'da çalıştığını ve oyuncuların çoğunu tanıdığını vurgulayan Kartal, "Çok fazla pozisyon ürettik ama iyi oynarken beklemediğimiz bir gol yedik. Devreye mağlup girdik. Soyunma odasında toplantıda futbolcularımıza iyi olan taraf olduğumuzu, tempo artırmamız gerektiğini söyledim. Oyuncularımın da hep birlikte bana bir geri dönüşü oldu, karakterli bir takımız. Bizi desteklemeye gelen taraftarların mutlu olmaları bizi daha çok mutlu ediyor. Taraftarlarımızın mutlu olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımı, karakterli oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Galibiyeti büyük Fenerbahçe taraftarlarına armağan ediyorum" diye konuştu.

Batı zirvesinde Nuggets'tan kritik galibiyet Batı zirvesinde Nuggets'tan kritik galibiyet Haberi Görüntüle

İLHAN PALUT: FENERBAHÇE'Yİ TEBRİK EDİYORUM

Konuk ekip Konyaspor'un teknik direktörü İlhan Palut ise takımının ikinci yarıda Fenerbahçe'ye üstünlük sağlamak için hiçbir şey yapmadığını dile getirdi. Deplasmandan iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini ama bunu başaramadıklarını ifade eden Palut, şunları kaydetti:

"İlk yarıya bakarsak Fenerbahçe arzulu başladı ama daha sonra oyunu dengeledik. Üçüncü bölgeye gidişleri artırdık, taç pozisyonunda golü bulduk ve avantajı yakaladık. 2. yarı topa sahip olamadık, erken top kayıpları yaptık ve risk almaktan çekindik. Bir anda öz güvenimiz aşağı düştü. Uzunca bir süre oyuna karşılık veremedik. Fenerbahçe beraberliği yakaladı ve temposunu devam ettirdi. Özetle bakarsak ilk yarı kabul edilebilir oyun ama ikinci yarı hiçbir şekilde buradan puanla ayrılmayı hak edecek bir performans göstermedik. Fenerbahçe isteğiyle, arzusuyla maçı kendisine çevirmeyi bildi, onları tebrik ediyorum. Bu yarışı asla bırakmayacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading