Yandex Metrica

'İşimi bitirmeye geldim'

'İşimi bitirmeye geldim'

Fenerbahçe'de ikinci dönemine başlayan teknik direktör Vitor Pereira, İstanbul'a geldi.

Spor

23.01.2024, 17:37

Portekizli antrenör Vitor Pereira ve yardımcıları, Fenerbahçe'deki yeni dönemine başlamak için İstanbul'a geldi. Yeniden döndüğü için mutlu olduğunu aktaran 53 yaşındaki tekniki adam, yarım kalan işini tamamlamaya geldiğini açıkladı.

Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Manchester United'ın yıldızına Aslan kancası! Galatasaray'dan transfer bombası... Haberi Görüntüle

Pereira: Çok gururluyum

Kulüp Televizyonu FB TV'ye duygularını dile geitren Portekizli Antrenör, "Evime dönmüş gibi hissediyorum. Gerçekten Fenerbahçe'ye döndüğüm için çok gururluyum. Bu kulüpte tekrar çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Kulübü ve taraftarları her zaman kalbimde tuttum. Kariyerimdeki en ateşli taraftar kitlesi diyebilirim. Burada olmak benim için gerçek anlamda bir gurur." sözlerini dile getirdi.

Türkiye'deki ilk macerasında Fenerbahçe ile  2015-2016 sezonunda lig şampiyonluğuna ulaşamadıklarını söyleyen Pereira, "Buraya bu hikayeyi tamamlamaya geldim. İnanıyorum ki birlikte çalışırsak bunu başarabiliriz. Aynı zamanda başkanımız Ali Koç'a da bana ve ekibime güvendiği için teşekkür etmek istiyorum. Eğer birlikte çalışırsak sezon sonunda eminim ki bu kulübün istediği şampiyonluğu kutlayabiliriz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading