Yandex Metrica

İngiltere bu sözlerle çalkalanıyor! İtalyan teknik adamdan şoke eden Ozan Tufan itirafı

İngiltere bu sözlerle çalkalanıyor! İtalyan teknik adamdan şoke eden Ozan Tufan itirafı

Son dakika haberleri... Sezon başı Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'a kiralanan Ozan Tufan hakkında yapılan açıklamalar gazetecileri şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 18:37

İngiltere Premier Lig'de Watford forması giyen Ozan Tufan gündem olmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'de kadro dışı kaldıktan sonra İngiliz ekibine kiralık olarak imza atan milli oyuncuyu şu ana kadar ortaya koyduğu performansla beklentilerin altında kaldı.

Leicester Cityy maçında ilk 11 oynayan Ozan'ın yetersiz olduğu değerlendirmeleri İngiltere'de haftaya damga vurdu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Watford teknik direktörü Claudio Ranieri, 26 yaşındaki oyuncu için şoke eden bir yorumda bulundu.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

RANİERİ: OZAN TUFAN'IN SEVİYESİ DÜŞÜK

İngiltere'de ilk senesini geçiren Ozan Tufan'ın şu an için ilerleme kaydedemediğini belirten İtalyan teknik adam, "Ozan Tufan için şu anda bir ilerleme yok. Bazen oynuyor, bazen oynamıyor. Pek fazla ivme kazanamadı ve bir türlü form grafiğini yükseltemedi. Yetenekli bir oyuncu ancak oyuna katılım sağlamada sorun yaşıyor bu da kondisyon seviyesinin düşük olduğunu gösteriyor. Örneğin, Moussa Sissoko kötü oynadığında bile, onu sürekli olarak sahada bir aşağı bir yukarı görürsünüz. Ozan Tufan yetenekli ve yüksek kaliteli bir oyuncu ama Premier Lig'in ritmini yakalaması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sezon Watford ile 9 maça çıkan Ozan, gol ve asist üretemedi.

Devre arasında Türk yıldızın Fenerbahçe'ye geri döneceği iddiaları da gündeme geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading