Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngiltere-ABD maçından gol sesi yok: 0-0

İngiltere-ABD maçından gol sesi yok: 0-0

Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 Dünya Kupası'nda İngiltere ve ABD golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla İngilizler puanını 4'e, ABD ise 2'yeyükseltti

Spor

23.01.2024, 22:16

2022 Dünya Kupası'nda B Grubu'nda İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri Al Bayt Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İngiltere Milli Takımı'nda teknik direktör Gareth Southgate, İran karşısındaki 11'ini bozmadı. ABD'de ise Gregg Berhalter, Galler maçının kadrosuna göre tek değişikliğe gitti. Berhalter, Josh Sargent'ın yerine ilk 11'de Antalyasporlu Haji Wright'a görev verdi.

Gökhan Gönül yeniden yeşil sahalarda: İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

ABD DİREĞE TAKILDI

Golsüz geçilen ilk yarım saatin ardından ABD Christian Pulisic'le gole yaklaştı. 31. dakikada ceza sahasının sol tarafından çektiği şutta Pulisic, üst direğe takıldı. İlk yarının kalan bölümünde iki ekip de skor üretemezken devreye 0-0'lık eşitlikle girildi. Mücadelenin ikinci yarısında baskısını artıran İngiltere, aradığı golü bulamadı. Son yarım saatlik dilimi girilirken fırsatlar bulan ABD de skor üretemedi ve mücadele golsüz eşitlikle noktalandı.

Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı ertelenecek mi? Dursun Özbek'ten Büyükekşi'ye sürpriz... Haberi Görüntüle

GRUPTAKİ DÜĞÜM SON MAÇLARDA ÇÖZÜLECEK

İlk maçında İran'ı 6-2 mağlup eden İngiltere, ABD karşısında aldığı sonucun ardından puanını 4'e yükseltti. ABD ise İran karşılaşmasının ardından 2022 Dünya Kupası'ndaki ikinci maçından da beraberlikle ayrılarak puanını 2 yaptı. 2022 Dünya Kupası grup etabındaki son maçlarda İngiltere, Galler'le karşılaşacak. Amerika Birleşik Devletleri ise İran'la mücadele edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading