Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngilizler sürpriz transferi duyurdu! Attila Szalai'nin yeni takımı belli oldu

İngilizler sürpriz transferi duyurdu! Attila Szalai'nin yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... İngiliz medyası, Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için Rus ekibinin devreye girdiğini yazdı. Ruslar, West Ham United'ın istediği Attila Szalai'nin transferini bitirmekte kararlı.

Spor

19.02.2024, 20:25

Sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlayan Fenerbahçe, Avrupa'da Çekya ekibi Slovaco'yu eleyip Austria Wien ile eşleşti. Fenerbahçe, Avrupa'da yoluna devam ederken flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Arda Güler tarihe geçti! İspanyollar haberi manşetten verdi Haberi Görüntüle

WEST HAM'DAN SONRA ZENİT DE DEVREDE

İngiliz medyası, Premier Lig ekibi West Ham United, Attila Szalai'nin transferini kısa süre içerisinde bitirmek istiyor ancak Macar stoperin talibi çok. İngiliz ekibinin ardından Rusya ekibi Zenit de Macar stoperi transfer etmek için devreye girdi. Ruslar, Macar stoperin transferini bitirmekte kararlı.

Barış Alper Yılmaz'dan full performans! Kadroya girdiği her maçta... Haberi Görüntüle

17 MİLYON EURO

West Ham United, 24 yaşındaki Szalai için Fenerbahçe'yle pazarlık masasına oturdu. İngilizler, bonuslar dahil Fenerbahçe'tye 17 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum... Haberi Görüntüle

2.2 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Fenerbahçe ile 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunan Attila Szalai, 2021 yılı başında Apollon Limasol'den 2.2 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading