Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngiliz The Guardian'dan Fatih Terim sürprizi! İlk kez bir Türk seçildi

İngiliz The Guardian'dan Fatih Terim sürprizi! İlk kez bir Türk seçildi

Fatih Terim, Dünyanın En İyi 100 Futbolcusu listesi için The Guardian tarafından jüri olarak seçilen ilk Türk teknik direktör oldu.

Spor

23.01.2024, 20:21

Son olarak 2017 yılında Galatasaray'a imza atan ancak peş peşe gelen kötü sonuçların arından dönemin başkanı Burak Elmas tarafından 10 Ocak 2022'de görevden ayrılan Fatih Terim'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Guardian, her yıl olduğu gibi, 2022 yılında da en iyi performans gösteren 100 futbolcuyu seçecek jüriyi seçti. Seçilen jüri arasında sürpriz bir isim dikkat çekti. 

Dursun Özbek olaylı derbiyi ve Ali Koç'un çıkışlarını yorumladı: Birbirimizi... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM SÜPRİZİ

'Yılın En İyi 100 Erkek Futbolcusu' listesini belirleyecek jüride eski futbolculardan Patrik Andersson, Maicon gibi isimlerin yanı sıra teknik adamlar arasında Fatih Terim de yer aldı.

Beşiktaş gençleşmenin peşine düştü! İlk imza tamam Haberi Görüntüle

SÜRPRİZ İSİMLER VAR

Fatih Terim'in yanı sıra Avram Grant ve İzlanda Teknik Direktörü Magnus Mar Einarsson da jüriye dahil olan isimler olarak dikkat çekti.

Olaylı maçın etkisi Fenerbahçe'yi krize soktu! Livakovic gidecek mi? Haberi Görüntüle

LİSTEDE HAKAN ÇALHANOĞLU DA VAR

'Yılın En İyi 100 Erkek Futbolcusu' listesinin adayları arasında futbol hayatını İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu da bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading