Yandex Metrica

İngiliz medyası derbide takla atan Mert Hakan Yandaş ile dalga geçti: Küçük bir bebek gibi...

İngiliz medyası derbide takla atan Mert Hakan Yandaş ile dalga geçti: Küçük bir bebek gibi...

Son dakika haberleri... Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Marcao ile yaşadığı ikili mücadele sonrası 5 takla atarak yerde yuvarlanan Mert Hakan Yandaş, The Sun'a haber oldu.

Spor

05.03.2024, 11:27

Süper Lig'in 32.haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde attığı taklalarla gündem olan Mert Hakan Yandaş, İngiliz medyasında haber oldu.

27 yaşındaki futbolcunun Marcao ile girdiği pozisyon sonrası yerde yuvarlanması sporseverler tarafından eleştirilmişti.

The Sun, Mert Hakan için "Yetişkin futbolcu yürümeyi yeni öğrenen küçük bir bebek gibi rol yapmakla suçlandı, oyuncu müdahale sonrası 5 takla attı." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ MARCAO'YU ELEŞTİRDİ

Derbideki taklayla gündem olan Mert Hakan Yandaş, Marcao'nun kendisine sert geldiğini belirterek, "O pozisyonda direkt ayağımı kırmaya yönelik hamle yaptı. Allah'tan bir şey olmadı. Niyeti kötüydü. Kendimi tutmam gerekiyordu ama o an beynimize oksijen gitmiyor. Niyeti çok kötüydü." demişti.

Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Sıfır model heyecan! 2025 Kulüpler Dünya Kupası son takımını bekliyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN MERT HAKAN YANDAŞ PAYLAŞIMI

Fenerbahçe, dünya basınına gündem olan Mert Hakan Yandaş'a destek olmak için her sabah yapılan günaydın paylaşımında Mert Hakan'ın fotoğrafını kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading