Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngiliz futboluna bomba gibi düşen iddia! Mahchester United'ı Apple satın alıyor!

İngiliz futboluna bomba gibi düşen iddia! Mahchester United'ı Apple satın alıyor!

ABD merkezli dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple'ın, Manchester United'ı satın almaya hazırlandığı iddia edildi. Son yıllarda hem İngiliz hem de Avrupa futbolundaki ağırlığını kaybeden ManU hakkındaki bu iddia kulüp taraflarını da heyecanlandırdı.

Spor

23.01.2024, 20:06

Dünya genelinde en çok taraftara sahip olan kulüp konumundaki Manchester United son yıllarda elde ettiği başarısız sonuçların ardından Avrupa futbolundaki eski günlerini arar hale gelmişti. Kulübün iyi yönetilmediğine yönelik eleştiriler son olarak takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da benzer yöndeki eleştirilerinin ardından iyice ayyuka çıkmıştı.  Kulüp Ronaldo'nun sözleşmesini feshederek futbol dünyasında küçük bir sarsıntıya neden olurken bu olayı da gölgede bırakacak yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Fenerbahçe, Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Bunu başaran... Haberi Görüntüle

GLAZERS AİLESİ SATIŞA ÇIKARMIŞTI

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple'ın, Manchester United'ı satın almak için pazarlıklara başladığı belirtildi. Kulübün mevcut ABD'li sahibi Glazers Ailesi, Manchester Unuited'ı 17 yıl sonra satışa çıkardıklarını duyurmuştu. İngiltere basınında yer alan habere göre, Glazer Ailesi gelen en yüksek teklife Manchester United'ı devredecek. Apple'ın Manchester United'ın çoğunluk hisselerini satın almak üzere pazarlık masasına oturduğu belirtilirken görüşmelerin 6,75 milyar euro dolayından başladığı belirtildi.

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum... Haberi Görüntüle

TIM COOK ÇOK İSTİYOR

Yıllık geliri 470 milyar euro olan dünyanın en büyük teknoloji şirketi Apple'ın CEO'su Tim Cook'un, Manchester United gibi dünya çapında tanınan bir kulübü şirket bünyesine katmanın büyük fırsatlar getireceğine inandığı belirtildi. Habere göre Cook'un planının bir parçası, Apple'ın dünyanın en iyisi olarak kabul edilecek son teknoloji yeni bir stadyumun inşasını finanse edilmesi yönünde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading