Yandex Metrica
SON DAKİKA
İngiliz devinden çılgın teklif! Uğurcan Çakır transferinde sona gelindi!

İngiliz devinden çılgın teklif! Uğurcan Çakır transferinde sona gelindi!

Trabzonspor'da şampiyonluk sevinci yaşayan milli kaleci Uğurcan Çakır'ın İngiltere Premier Lig hayali gerçek oluyor. Çakır için gelen teklifin yükseltildiği söyleniyor.

Spor

23.01.2024, 19:28

İngiltere Premier Lig'i istediğini her fırsatta dile getiren Uğurcan Çakır'ın transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Trabsonspor'un Çakır için aylardır beklediği teklif geldi. 

TEKLİFİ YÜKSELTTİLER

Geçtiğimiz günlerde Fulham, Uğurcan Çakır için 18.5 milyon euroluk teklifle Trabzonspor'un kapısını çalmıştı. Ancak transfer Bordo-Mavililerin 20 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay talbine takılmıştı. İngiltere Premier Lig'e yükselen Fulham'ın Çakır için yaptığı teklifi 20 milyon euroya çıkardığı öne sürüldü.

Trabzonspor son öneri sonrası satıştan yüzde 20 pay ısrarından vazgeçti. Uğurcan Çakır'ın kariyer hedefi nedeniyle transferini istemesi bu kararda etkili oldu.

Daha önce çeşitli mecralarda verdiği röportajında hayalinin İngiltere Premier Lig'de oynamak olduğunu dile getiren Uğurcan Çakır'ın transferinin bir pürüz olmaması halinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading