Yandex Metrica
SON DAKİKA

İmzayı attı ortalık karıştı! Başakşehir'de Emre Belözoğlu dönemi başladı

Son dakika haberleri... Başakşehir yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Belözoğlu imza töreninde neler söyledi?

Spor

23.01.2024, 21:59

Aykut Kocaman ile yollarını ayıran Medipol Başakşehir, yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu ile 2023 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yapılan imza töreninde Göksel Gümüşdağ ile basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 41 yaşındaki genç teknik adam, "İnsanların kafasında diğer takımlar gibi ilk 10, ilk 6 gibi hedefler olabilir ama Başakşehir ailesi ligin ilk 3'üne hedef koyar her zaman. Hedefimiz en üstlere oynamak. Okan Hoca'ya nasip olan şampiyonluğu hedefliyorum" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo yeni oyuncağıyla görüntülendi! Fiyatı duyanın ağzı açık kalıyor Haberi Görüntüle

BELÖZOĞLU: EN BÜYÜK HAYALİM...

Futbolculuğunun fena olmadığını söyleyen Belözoğlu, artık o yılların geride kaldığını ve teknik adamlığa başladığını belirterek, "Futbolun içinde kalma isteğimi biliyorsunuz. En büyük hayalim, Türkiye'nin en büyük teknik adamlarından biri olmak. Allah nasip ederse teknik adam olarak Başakşehir'de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Bu kulübün genlerine hakim biriyim" dedi. 

Ayrıca lisansının hangi düzeyde olduğu sorusunu cevaplayan Emre Belözoğlu, "Türkiye'de pro lisans konusu çok fazla konuşuluyor. Ben hoca olmaya karar verdikten sonra çok konuşulmaya başlandı. Herhalde bir yere temas ettik. Pro lisansım yok ama Türkiye'de böyle teknik adamlar var" değerlendirmesinde bulunarak sitem etti.

Belözoğlu'nun imzası sonrası kamuoyunda diplomasız hoca söylemleri tartışma yaratmıştı.

Edin Dzeko ayrılık kararını açıkladı Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU'NUN YARDIMCILARI KİM?

Teknik ekibi hakkında net bilgi vermeyem genç teknik direktör, 2 gün içinde tüm ekibini açıklayacağını ifade etti.

Belözoğlu'nun ilk yardımcısı eski Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin olurken, diğer yardımcılarının kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading