Yandex Metrica
SON DAKİKA
İcardi'den takım arkadaşlarına sevindirici haber: Gitmiyor!

İcardi'den takım arkadaşlarına sevindirici haber: Gitmiyor!

Galatasaray'ın dünyaca yıldız futbolcusu Mauro İcardi, takım arkadaşlarından süreki burada kalacak mısın ? sorularına cevap geldi. Galatasaray'dan ve taraftarından son derece memnun olduğu belirten İcardı, PSG ile anlaşması halinde Türkiye'de kalmak istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:39

Avrupa Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da yönetim, PSG'den kiralık olarak kiralanan golcü futbolcu Mauro Icardi'nin bonservisini almak için yoğun çaba harcıyor. Önemli maçlarda attığı gollerle Galatasaray taraftarının kalbine giren Icardi'nin kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor. Galatasaray Başkan Vekili  Erden Timur, sezon sonunda Icardi'nin bonservisini almak için girişimde bulunacaklarını söylemişti.

İspanya yine Arda Güler'i konuşuyor! Manşetlere taşınan performansı büyük ses... Haberi Görüntüle

"GALATASARAY'DA KALACAK MISIN?"

Basında çıkan haberlere göre Florya'da gerçekleşen sohbetlerde takım arkadaşları Icardi'ye hep 'Galatasaray'da kalacak mısın?' şeklinde sorular soruluyor.Icardi'nin ise bu sorulara net bir şekilde 'Galatasaray'da kalmak istiyorum.' şeklinde cevap verdiği ve Galatasaray'daki hislerini şu sözlerle ifade ettiği belirtildi: Dünyanın en iyi oyuncularıyla aynı takımdaydım ama Fransa'da sokağa çıktığımda özel bir şey hissetmiyordum. Burada ise inanılmaz bir ilgi görüyorum. Herkes yanıma gelip fotoğraf çektirmek istiyor. O saf sevgiyi hissediyorum. Burada çok mutluyum.

Süper Lig 31. hafta ne zaman başlayacak? Maçlar bu hafta... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA ÇIKIŞ YAKALADI

Icardi'nin Galatasaray formasıyla çıktığı 14 lig maçında 9 gol ve 6 asistlik katkısı bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading