Yandex Metrica

Sitede Ara

Icardi'den olay sözler! Canlı yayında Wanda Nara hakkında her şeyi paylaştı

Icardi'den olay sözler! Canlı yayında Wanda Nara hakkında her şeyi paylaştı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, dün akşam Instagram hesabından canlı yayın yaparak Wanda Nara ile ilişkilerinin bittiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:56

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile olan birlikteliğine son verdi.

Dün gece sosyal medyadan canlı yayın yapan 29 yaşındaki yıldız, "Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor" dedi.

Galatasaraylı Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara, son olarak yıldız futbolcunun eski takım arkadaşı Dani Osvaldo'nun kendisini soyunma odasında sıkıştırdığını dile getirdi.

Gelişmelerin ardından 29 yaşındaki futbolcu sessizliğini bozdu. Icardi, "Ben deli değilim. Wanda'nın nasıl bir insan olduğunu her zaman bildim ve onu savundum" dedi.

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

ICARDI: WANDA NARA'YA KATLANMAYA HAZIR DEĞİLİM

Defalarca ayrılıp barıştığı Wanda Nara ile yeniden yollarını ayıran Icardi, "Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim" diye konuştu.

Çocuklarını düşündüğünü belirten Icardi, Ben çocuklarımızı düşünüyorum. Çünkü, olan onlara oluyor. Benim nasıl bir baba olduğumu biliyorlar. Benden olmayan çocuklarımızı bile hep kendi çocuklarım gibi sevdim. Wanda döndüğü zaman ne yapacağımıza oturup bakacağız. Medyadaki bu sirk oyunu bitecek" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading