Yandex Metrica
SON DAKİKA
Icardi bilmecesi! Kızlarını alıp ülkesine döndü! Galatasaray’dan açıklama geldi

Icardi bilmecesi! Kızlarını alıp ülkesine döndü! Galatasaray’dan açıklama geldi

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, ülkesi Arjantin'e gittiği iddiaları sosyal medyada konuşuluyor. Antrenmanda sakatlanarak idmanı yarıda bırakan yıldız futbolcu ile ilgili Galatasaray açıklamada bulunmuş ve oyuncunun durumunun MR sonrası belli olacağını kaydedilmişti.

Spor

23.01.2024, 20:08

Sarı-Kırmızılılar'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada Galatasaray'dan yapılan ilk açıklamada "Sağ arka üst adale grubunda ağrı hisseden ve idmanı yarım bırakan Mauro Icardi'nin durumu yarın yapılacak MR tetkikleri sonucunda netlik kazanacak" ifadeleri yer alırken, gerçekleştirilen MR çekimi sonrası "Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin dün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında sağ üst arka adale grubunda 2. derece kas hasarı ve zorlanma tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır." denilmişti.

Trabzonspor'dan tutuklanan 5 taraftarla ilgili açıklama: Sonuna kadar takipçisi olacağız Haberi Görüntüle

Ve KAP bildirimi geldi! Fenerbahçe adım adım Süper Lig'den çekiliyor Haberi Görüntüle

KIZLARINI ALIP ÜLKESİNE DÖNDÜ

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Arjantinli oyuncunun ülkesine gittiği iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlanırken, daha önce de sık sık ülkesine giden Icardi'nin bu kez yanında kızları Francesca ve Isabella ile Maxi López’den olan Valentino, Constantino ve Benedicto ile birlikte ülkesine gittiği iddia edilmişti.

Frankfurt'ta bir molanın ardından futbolcu ve çocuklar bu cumartesi sabahı Ezeiza havaalanına geldiği konuşulan oyuncunun, bu sırada ayrıldığı eşi Wanda Nara ile barışmak için de çabalayacağı da iddia edilirken, 9 Aralık'ta yeni yaşını kutlayacak oyuncunun en az o tarihe kadar ülkede kalacağı düşünülüyor.

Fenerbahçeli futbolculara milli hüsran! Dzeko ve Krunic'in hayalleri duya düştü Haberi Görüntüle

GALATASARAY AÇIKLADI

Konuyla alakalı Galatasaray'dan bir süre açıklama gelmese de, sosyal medyadaki iddiaların ardından Sarı-Kırmızılılar bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada "Sakatlığı bulunan Mauro Icardi, tedavisinin ilk bölümü için ülkesi Arjantin’e giderken tedavinin ikinci kısmına Türkiye’ye dönüşünde sağlık heyetimiz tarafından devam edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading