Yandex Metrica

İbrahim Toraman'dan dikkat çeken Mauro Icardi yorumu!

İbrahim Toraman'dan dikkat çeken Mauro Icardi yorumu!

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Toraman, Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 19:57

Skorer TV'ye konuşan İbrahim Toraman, Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı Mauro Icardi'yi değerlendirdi.

Arjantinli golcünün iş yapacağını öne süren Toraman, "Topla buluşamadı. Ortaları iyi yapamadılar. Icardi kesinlikle fark yaratır. G.Saray'ın teknik anlamda sıkıntısı orta alanda. Fizik olarak iyi değiller. Yetenek olarak iyiler ama fizik ve tempo olarak düşükler. Bu da orta saha kaybettirir. Orta sahayı kaybederseniz maçı kaybedersiniz. Orta saha bir takımın omurgasıdır" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk'a da değinen İbrahim Toraman, "Çok iyi transferler yaptı Galatasaray. Okan Buruk benim takım arkadaşım, başarılı olmasını isterim. Puan olarak Galatasaray sıralamada yukarıda ama oyun olarak değil. Kayserispor, Galatasaray orta sahasına baskı yaparak çok hata yaptırdı. Galatasaray'ın Kayserispor maçında oyunu domine etmesi gerekiyordu. Icardi, Mata gibi yıldızları var. Anadolu takımının bu baskıyı hissetmesi lazım. Galatasaray'ın büyük potansiyeli var ama oyun olarak istenileni veremiyor. Bir oyuncunun 2 haftada hazır olması imkansız" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading