Yandex Metrica

Hull City kamp için Antalya'ya geldi! Acun Ilıcalı'nın taraftarlara yaptığı sürpriz sevince boğdu

Hull City kamp için Antalya'ya geldi! Acun Ilıcalı'nın taraftarlara yaptığı sürpriz sevince boğdu

Son dakika haberleri... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, kamp için Antalya'ya geldi. İngiliz ekibinin uçağında 320 taraftar da yer aldı.

Spor

23.01.2024, 20:07

Geçtiğimiz sene satın aldığı Hull City ile dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, takımını kamp için Antalya'ya getirdi.

Ozan Tufan, Seri, Doğukan Sinik, Pelkas gibi tanıdık oyuncuların yanı sıra 320 Hull City taraftarı da şehre geldi.

Çekilişle belirlenen taraftarlar 1 hafta boyunca Antalya'da bedava tatil yapıp, takımlarını destekleyecek.

Çocukluğundan bu yana Hull City taraftarı olduğunu belirten 61 yaşındaki taraftar Sandra Rodmell, "Bu çekilişlere girdiğinizde, tabii hep başkalarının kazanmasını bekliyorsunuz. Kulüp sahibinin herkes için yaptığı müthiş bir şey bu. Gerçekten kulüp şimdi geçmişe kıyasla çok daha iyi hissettiriyor. Şimdi sabırsızlıkla bekleyeceğimiz bir şeyler var” ifadelerini kullandı.

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

OZAN TUFAN: VATANIMIZI ÖZLEDİK

Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ozan Tufan, ülkesini özlediğini belirterek, "Vatanımızı özledik. Türkiye'ye, Antalya'ya geldiğimiz için çok mutluyum. Burada 7-8 günlük kampımız var. İyi bir kamp dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. Benim de ilk kampım olacak. Onun için heyecanlıyım. Çalışıp en iyi şekilde geri döneceğiz. Ligimize devam edeceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading