Yandex Metrica

Herkes eteğindeki taşları dökmeli! Ahmet Akçan şok istifayı değerlendirdi: Nihat Özdemir açıklamalı

Herkes eteğindeki taşları dökmeli! Ahmet Akçan şok istifayı değerlendirdi: Nihat Özdemir açıklamalı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın efsane isimlerinden teknik direktör Ahmet Akçan'a Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık görevinden istifa eden Nihat Özdemir'in sürpriz kararını sorduk. Akçan, Türk futbolunun marka değerinin düştüğünü ve herkesin şeffaf olması gerektiğini dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 19:05

TRHABER ÖZEL - FERHAT KIZILTAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifasını teknik direktör  Ahmet Akçan ile konuştuk.

Son zamanlarda yaşanan sorunların istifada belirleyici olduğunu aktaran Akçan, Nihat Özdemir'in istifasını sürpriz ve zamanlamasını doğru bulmadığını söyledi.

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

AHMET AKÇAN: MHK - HAKEM KRİZİ BARDAĞI TAŞIRDI

Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da aralarında olduğu 13 hakemin görevden uzaklaştırıldıktan sonra Tahkim Kurulu tarafından kararın iptal edildiğini belirten Akçan, "MHK ve TFF'nin kararı veren kurumlar olduğu için doğal olarak gözler onlara çevrildi. Daha sonrasında Kulüpler Birliği ile yaşanan görüş ayrılıkları bardağı taşıran son noktalar oldu" dedi.

Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden  kayıp gitti Kıl payı kaçtı! Muslera'nın elleriden kayıp gitti Haberi Görüntüle

AHMET AKÇAN: HERKES ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKMELİ, NİHAT ÖZDEMİR ÇIKIP AÇIKLAMALI

Yeni yayın ihalesiyle ilgili yaşanan sıkıntıların ve son zamanlarda Türk futbolunun marka değerinin düşmesine üzüldüğünü belirten Ahmet Akçan, "Biz de maalesef görev süreleri tamamlamadan seçilenler gidiyorlar. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın da "Nihat Özdemir'in altını oyuyorlar" sözleri dikkat çekmişti. Herkes eteğindeki taşları dökmeli ve her şeye tertemiz başlamalıyız. Gerçekten çözüm üretmek istiyorsak şeffaf olmalıyız ve o nedenle Nihat Özdemir neden istifa etiğini çıkıp açıklamalı" değerlendirmesinde bulundu. 

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Haberi Görüntüle

AHMET AKÇAN: YENİ BİR YAPILANMA ŞART

Nİhat Özdemir'in istifa etmesiyle Türk futbolunun sakin ve sabırlı açıklamalar yapması hepimizin görevi. Başkalarını suçlamak olmaz. Milli Takım bundan etkilenmemeli. Stefan Kuntz'un da kalıp kalmayacağına yeni yönetim karar vermeli ve yeni bir yapılanmayla yolumuza devam etmeliyiz. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading