Yandex Metrica
SON DAKİKA
Henry Onyekuru imzalıyor! Nijeryalı yıldız Süper Lig'e geri döndü

Henry Onyekuru imzalıyor! Nijeryalı yıldız Süper Lig'e geri döndü

Son dakika haberleri... Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'ta oynayan Henry Onyekuru, yeni sezonda Süper Lig'de forma giyecek. İstanbul'a gelmek isteyen Nijeryalı yıldız, yeni takımını belirledi.

Spor

23.01.2024, 19:20

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesi görevlendirdiği Cenk Ergün, Henry Onyekuru ile temasa geçti.

Yunanistan'da Olympiakos forması giyen ve mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen 24 yaşındaki oyuncunun eski takımına dönmek istediği öğrenildi.

Yunan gazeteci Johnny Georgopoulos, Galatasaray'ın Onyekuru için devrede olduğunu itiraf etti.

Radyospor'a konuşan Georgopoulos, ''Onyekuru, Atina ve Olympiakos'a bir türlü adapte olamadı. Taraftarla da iyi bir iletişim kuramadı. Olympiakos, onunla ilgili gelecek teklifler açık. Monaco'ya onun için 4 milyon Euro'dan fazla ödemişlerdi. Dolayısıyla kolay bir pazarlık olmayacak ama onu satın alma opsiyonlu kiralık olarak vermeye de sıcak bakıyorlar.'' ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de Arda Güler krizi! O talep transferin önünü kesiyor Haberi Görüntüle

ONYEKURU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Türkiye'de Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Onyekuru, daha önce 3 farkl transfer döneminde Galatasaray'a kiralık olarak katılmıştı.

Taraftarla arasında sıkı bağ oluşan Onyekuru, Galatasaray'a yeniden gelmek için fedakarlık yapmaya hazır olduğunu Cenk Ergün'e iletti.

Sarı-kırmızılıların, eski yıldızını kiralamak için gelecek hafta resmi teklif yapacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading