Yandex Metrica
Hedefimiz 2022 Dünya Kupası şampiyonluğu!

Hedefimiz 2022 Dünya Kupası şampiyonluğu!

Son dakika haberleri... İki kez üst üste Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı dünya şampiyonluğunu hedefliyor.

Spor

23.01.2024, 18:03

2017 ve 2021 Avrupa Futbol Şampiyonluğunu kazanan Ampute Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupasıgözünü dünya şampiyonluğuna dikti.

Ampute Milli Futbol Takımı ile memleketi Tokat'a gelen teknik direktör Osman Çakmak,  coşkuyla karşılandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Kendi parolalarının "önce vatan sonra memleket" olduğunu belirten Çakmak, "Kardeşlerimle bunun enerjisini, bunun heyecanını Dünya Kupası'ndaki çalışmalarda alacağız. Biz takım halinde şampiyon olduk. Çok mutluyuz, çok huzurluyuz. Tokat'a girdiğimiz dakikadan itibaren o heyecan ve coşku kardeşlerimin motivasyonunu bir tık daha arttırdı. Bizim de teknik anlamda işimiz biraz daha kolaylaştı" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın yıldızı A Milli Takım kadrosuna dahil edildi Haberi Görüntüle

OSMAN ÇAKMAK: DÜNYA KUPASINI İSTİYORUZ

2022 Dünya Kupası'nın Türkiye'de yapılacağını dile getiren Osman Çakmak, "İnşallah ev sahibi olacağımız 2022 Dünya Kupası'nı Türkiye'de bırakmak için üst düzey çaba sarf edeceğiz. Bu coşku konusunda memleketime güveniyorum. Burada daha önce dernek başkanlığı yaptım. Bunun farkındaydım. Benim aslanlarımın yaşadığı mutluluk Türk halkına armağan olsun diyorum. Büyük bir devletiz, büyük bir milletiz, büyük bir takımımız var. Dünyada ampute futbol, Türkiye'den sorulur" görüşlerini aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading