Yandex Metrica

Hazard, Süper Lig devine imzayı atıyor!

Hazard, Süper Lig devine imzayı atıyor!

Belçikalı yıldız Eden Hazard, Süper Lig deviyle masaya oturdu. İspanyollara göre Real Madrid, Hazard'ın maaşının çok büyük bir kısmını ödeyecek olan Fenerbahçe ile ara transfer döneminde anlaşacak.

Spor

23.01.2024, 20:16

İspanyol medyasında yer alan habere göre; Belçikalı yıldız Eden Hazard'ın Real Madrid'deki dönemi bitmeye çok yakın. Habere göre Real Madrid, Fenerbahçe'nin yaptığı teklife çok sıcak bakıyor.

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMI BIRAKTI

Eden Hazard, sosyal medya paylaşımında: "Bugün bir sayfa çeviriyoruz. Sevginiz, eşsiz desteğiniz için teşekkür ederim. 2008'den beri paylaştığımız tüm keyifli anlar için teşekkür ederim. Bugün Milli Takım kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Bir sonraki nesil hazır. Sizi çok özleyeceğim çocuklar" ifadelerine yer vererek Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıklamıştı.

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır? Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi,... Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hazard için Real Madrid bir çıkış yolu arıyor. 11 Ekim'de Shakhtar Donetsk'e karşı Şampiyonlar Ligi'ne ilk 11'de oynadığından beri Leipzig'e karşı sadece 14 dakika forma giyen Hazard'ın bundan sonra Ancelotti'nin planlarında yer almadığı belirtildi.

Ancelotti, diğer hiçbir maçta görev vermediği Hazard yerine Asensio ve Rodrygo gibi isimleri tercih etti. İtalyan teknik adamın planlarında yer almayan Hazard için Real Madrid gelen teklifleri değerlendiriyor.

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE MASADA

Fenerbahçe, Hazard'ın sezon sonuna kadar alacağı maaşın çok önemli bir kısmını ödemeyi teklif etti. Yıllık 12 milyon euro alan Hazard, sezon sonuna kadar Madrid ekibinden alacağı paranın 5 milyon eurosunu Fenerbahçe'den alacak. Hazard için sezon sonuna kadar Real Madrid'in kasasından sadece 1 milyon euro çıkacak.

Hazard için Fenerbahçe'ye transferindeki bir diğer olumlu etken ise takımda yakın arkadaşının olması. 31 yaşındaki oyuncunun Belçika Milli Takımı'nda Fenerbahçeli golcü Michy Batshuayi ile yakın bir arkadaşlığı bulunuyor. İkili, milli takım antrenmanlarında da genelde birlikte çalışma yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading