Yandex Metrica

Hasret bitti! 2 yıl sonra Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek

Hasret bitti! 2 yıl sonra Ali Sami Yen Stadı’nda Galatasaray Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek

Koronavirüs salgınından dolayı Ali Sami Yen'i dolduramayan Galatasaray, seyirci kısıtlamasının kaldırılmasıyla birlikte ilk maçını Fenerbahçe karşısında oynayacak. Sarı-kırmızılı takımın 2 yıldan sonra ilk kez bir maçı kapalı gişe oynaması bekleniyor. Bunun yanı sıra Aslan, derbiden 25 milyon liralık bir gelir hedefliyor.

Spor

23.01.2024, 18:18

Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadı, uzun bir aranın ardından ilk kez tam kapasite olarak hizmet verecek.

Ezeli rakip Fenerbahçe, Galatasaray maçını fırsat olarak görürken, Sarı-kırmızılar ise kendi evinde oynayacakları maça hem puan hem de para olarak bakıyor.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisinden yaklaşık olarak 25 milyon liralık gelir hedefliyor.

Localar ve 5 maçlık kombinelerin haricinde yaklaşık 45 bin bilet yarın satışa çıkıyor. Günler öncesinden kulüp telefonları kilitlenirken, yöneticiler talepleri karşılamakta zorlanıyor. Bilet fiyatlarının 1250 lira ile 90 lira arasında olacağı bilgisine ulaşıldı.

25 milyon liradan fazla hasılat dışında, Galatasaray Store satışlarının da Fenerbahçe derbisiyle artacağı düşünülüyor. Sarı-kırmızılılar bu sayede gelirini artırmış olacak.

Sarı-kırmızılı idareciler, satışa çıkacak biletlerin birkaç saat içerisinde tükenmesini beklediklerini söyledi. Yöneticiler, “Taraftar maç izlemeyi özledi. Aşısını yaptıranlar maçı izleyebilecek. İlgiden de görüyoruz ki, karşılaşma kapalı gişe oynanacak. Derbi maçta özlediğiniz ve istediğimiz atmosferi göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading