• G.ALTIN

    4.318,03

  • DOLAR

    40,1749

  • EURO

    47,0409

  • BIST 100

    10.403,17

  • BITCOIN

    $117.985

Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Önceliğimiz stoper

Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Önceliğimiz stoper

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arat, önceliğin stoper transferi olduğunu belirterek, 6 ve 8 numara için de çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Beşiktaş'a gönül verenleri rahatlatacak şekilde, "En doğru olanı yapacağız" dedi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transferdeki önceliklerini net bir şekilde ortaya koydu. Sözcü'ye verdiği röportajda Arat, "Zor ortamdan çıkmak için mücadele ediyoruz. Önceliğimiz stoper transferi. 6 ve 8 numara için de çalışıyoruz." açıklamasını yaptı. Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirmek adına stoper transferine odaklandığı belirtiliyor.

AVRUPA'DAN TRANSFER FIRSATLARI

Hasan Arat, transfer piyasasındaki fiyat düşüşlerine dikkat çekerek, "Avrupa’da transfer bitince fiyatlar yarı yarıya inmeye başladı." değerlendirmesinde bulundu. Bu durumun Beşiktaş'ın transfer stratejisi üzerinde olumlu bir etki bırakabileceği ifade ediliyor.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Fernando Santos ile ilgili Arat, geçmişi konuşmanın zamanı olmadığını ifade etti. Yoluna gençlerle devam etmek istediklerini belirten Arat, doğru hamlelerle takımı toparlamayı hedeflediklerini vurguladı.

TEK TRANSFER: SVENSSON

Beşiktaş'ın ara transferde şu ana kadar gerçekleştirdiği tek transfer, Adana Demirspor'dan ayrılan Jonas Svensson oldu. Eric Bailly'nin ayrılığı ve kiralık gönderilen oyuncularla birlikte, takım kadrosunda yapılan revizyonlar dikkat çekiyor. Arat, PSG ve Chelsea'den gelen önerilere ise takım yapısına uymadığı gerekçesiyle olumsuz yanıt verdi.

Avatar
Buluthan AKAR