Yandex Metrica

Harika geri dönüş! Filenin Sultanları Rusya'yı 3-2 devirdi

Harika geri dönüş! Filenin Sultanları Rusya'yı 3-2 devirdi

Olimpiyat tarihinde ilk kez gruptan çıkmayı garantileyen Türkiye Kadın Voleybol takımı, geriden gelerek Rusya’yı 3-2 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Spor

22.03.2024, 15:42

Filenin Sultanları, Rusya Olimpiyat Komitesi'ni 21-25, 25-23, 25-23, 15-25 ve 15-10'luk setlerle 3-2 mağlup ederek grubun son maçını zaferle noktaladı.

Temsilcimizin çeyrek finaldeki rakibi Güney Kore ya da Sırbistan olacak. 

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

''HEPİMİZİN AKLI ORADA''

Karşılaşma sonrası duygularını paylaşan Eda Erdem; "Rusya'nın grup maçlarında yükselen grafiği vardı ama biz kazanmak için çıktık ve güçlü kalan taraf olduk. Herkes elinden geleni yaptı. Ülkemdeki yangınlar için çok üzgünüz. Hepimizin aklı orada. Üzülüyoruz ama bir nebze de olsa moral vermeye çalıştık. Yangından hayatını kaybeden insanlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

''BİR YANIMIZ BURUK''

Meryem Boz, maçın ardıdnan yaptığı açıklamada "Hep heyecanlı olacak, dolu dolu geçecek. Olimpiyat'ta kolay maç olmayacak. Bana kötü hareketler yaptılar ama en güzel cevap kazanmamız oldu. Bir yanımız mutlu ama bir yanımız hep buruk." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Haberi Görüntüle

''KALBİMİZ KIRIK''

Naz Aydemir Akyol ise "Herkes bu takıma çok katkı veriyor. Biz bir takımız. Bu her gün böyle. Bu kadar zorlu günlerde moral vermeye çalışıyoruz. Kalbimiz kırık. Üzüntüyle takip ediyoruz. Dişler kırıldı, dudaklar patladı ama sonuçta gruptan çıktık." ifadelerini kullandı.

Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre üyesi mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı kimdir? TFF Başkan adayı Servet Yardımcı Fenerbahçe Kongre... Haberi Görüntüle

''MORAL VERDİYSEK ÇOK MUTLUYUZ''

Galibiyeti değerlendiren Zehra Güneş, ''Çok üzgünüz. Biraz olsun moral verdiysek hepimiz çok mutluyuz. Aklımız Türkiye'de. Grup sıralaması için çok önemli bir maç oynadık ama kazandık. Bütün destekleriniz için teşekkürler. Mutluyuz." şeklinde konuştu.

Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Formula 1'in bir sonraki durağı Çin Haberi Görüntüle

FAHRETTİN ALTUN'DAN DESTEK

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'daki hesabından, Rusya Olimpiyat Komitesi'ni 3-2 mağlup eden 'Filenin Sultanları'nın karşılaşma sonrası yaşadığı sevinç görüntüsünü paylaştı. Altun, tebrik mesajında ise "Filenin Sultanları çeyrek finalde.  Rusya Olimpiyat Komitesi'ni yenerek bizleri gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading