Yandex Metrica

Hamzaoğlu Çaykur Rizespor Galatasaray maçı öncesi neler söyledi?

Hamzaoğlu Çaykur Rizespor Galatasaray maçı öncesi neler söyledi?

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, eski takımı Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:02

Bülent Uygun'un yerine gelen Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'in 8.haftasında oynanacak Galatasaray maçı öncesi takımdaki eskikleri tespit ettiklerini açıkladı.

Elindeki kadronun iyi niyetli isimlerden oluştuğunu aktaran Hamzaoğlu, "Toparlayacağımızı düşünüyorum ama bugünden yarına olacak iş değil. Futbol takım oyunu ve zamanla bazı şeyler oturacak. Biraz sabır gerekiyor. Bugünlerde takımın yanında olunmasına ihtiyacımız var. Futbolcular oldukça üzgün ve 7 hafta maç kazanamama baskısı var. Bu baskıyı yönetmek ve atlatmak kolay değil" dedi.

Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor Haberi Görüntüle

'BU İŞİN ALTINDAN HEP BERABER KALKACAĞIZ'

Taraftarlara ihtiyacı olduklarını aktaran deneyimli teknik adam, "Bu işin altından hep birlikte kalkacağız. Takımdaki eksikleri tespit ettik. Nasıl bir oyun ve mücadele edeceğimize dair analizlerimizi yaptık. Başaracağız inşallah" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

HAMZA HAMZAOĞLU: BUNDAN DAHA KÖTÜ OLAMAYIZ

Şu an en dipte olduklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, "Bundan sonra olabilecek tek şey yukarıya doğru yavaş yavaş tırmanmak. Şanslıyız ki ligin daha başındayız. Bir an önce fiziksel ve oyun anlamında eksiklerimizi tamamlayıp yukarı doğru çıkacağız. Bir endişemiz yok ve kaybedecek bir şeyimiz de kalmadı. Bundan sonra kazanacak doğruları yakalamaya çalışacağız. Takım bu sinyali veriyor. Bu amaç üzerine mücadele edecek. Çabuk bütünleştik ve beraberce bunu başaracağız" görüşlerini dile getirdi.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Haberi Görüntüle

HAMZAOĞLU GALATASARAY İÇİN NE DEDİ?

Galatasaray maçının kolay olmadığını söyleyen 51 yaşındaki teknik direktör, "Galatasaray maçı herkesin motivasyon sıkıntısı yaşamayacağı, istekli, arzulu oynayacağı bir maç olacak. Bizim için çok şeyin değişebileceği bir maç. İnşallah Galatasaray maçında iyi bir sonuç alırsak ondan sonraki milli maç arasını iyi geçirip lige yeni bir başlangıç gibi hazırlanabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading