Yandex Metrica

Hamza Hamzaoğlu'ndan Gökhan Gönül ve Ronaldo açıklaması

Hamza Hamzaoğlu'ndan Gökhan Gönül ve Ronaldo açıklaması

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak takımın gidişatı hakkında bilgi verdi.

Spor

23.01.2024, 18:19

Süper Lig'in 13.haftasında deplasmanda Konyaspor'la karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımın genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Rakiplerinin zaaflarına çalıştıklarını belirten Hamzaoğlu, "Hem rakibimizin pozitif yönlerini, güçlü yönlerini önlemeye çalışacağız hem de her takımın zaafı olduğu gibi Konyaspor'un da zaafları var. Bunlardan da faydalanmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Konyaspor'un istikrarlı ve disiplinli bir takım olduğuna işaret eden Hamzaoğlu, "Yetenekli oyuncular ve sonuca giden futbol ile şu andaki yerlerinde hak ediyorlar" dedi.

Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

HAMZAOĞLU: RONALDO VE GÖKHAN GÖNÜL OLMAYACAK

"Hem bugünümüzle ilgili hem gelecekle ilgili neler yapabiliriz, neleri daha iyi duruma getirebiliriz, bunları konuştuk. Tabii ki şu anki görüntüye göre devre arasında bir şeyler yapmamız gerekir mi, gerekmez mi? Bunları da konuştuk. Bir yandan tabii o çalışmaları sürdürürken bir yandan da bir karara vardık. Evet, elimizde her gün gelişen bir kadro ve takımımız var. İyi mücadele ediyoruz. Devre arasına kadar 7 maçımız daha var. Tamamen bu maçlara odaklanarak bir taraftan eksiklerimize yönelik çalışmaları sürdüreceğiz. Bu maçlardan da toplayabildiğimiz kadar puan toplamayı öncelik haline getirdik. Buna odaklanmış durumdayız. Şu anda tamamen düşüncemiz bu ve bunun ilk etabı olan Konyaspor maçı, tamamen buna konsantre olmuş durumdayız."

Hamzaoğlu, takımdaki sakatlıklara ilişkin de "Gökhan Gönül'ün sakatlığı iki veya üç hafta daha sürecek. Remy iki gündür takımla beraber çalışıyor. Alper Potuk belki yarın takımla beraber başlayabilir ama bu hafta herhalde o da aramızda olamaz. Onun dışında zaten Ronaldo ameliyat oldu. O da devre arasına kadar yok. Şu an başka bir eksiğimiz görünmüyor. Cemali Sertel'in milli takımda ufak bir sakatlığı oldu ama bugün takımda birlikte çalışmalara başlayacak." bilgisini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading