Yandex Metrica

Hamsik şampiyonluğu yorumladı: Tahmin etmek imkansızdı, yıllarca yaşayacağız

Hamsik şampiyonluğu yorumladı: Tahmin etmek imkansızdı, yıllarca yaşayacağız

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un Süper Lig şampiyonluğunun ardından futbolcular yaşadıkları sevinci dile getirdi. Bordo-mavililerin Slovak yıldızı Marek Hamsik, bu şampiyonluğu yıllarca yaşayacaklarını dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 19:12

Trabzonsporlu futbolcular Uğurcan Çakır, Dorukhan, Marek Hamsik, Vitor Hugo, Bakasetas ve Siopis, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledikleri Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

UĞURCAN ÇAKIR: VİCDANIMIZ ÇOK RAHAT

Takım kaptanı Uğurcan Çakır da çok mutlu olduklarını belirterek, "Herkese çok teşekkür ederiz. Herkesin çok emeği var bu şampiyonlukta. Sene başından beri çok iyi oynuyoruz. Bu şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyoruz hepimiz. Vicdanımız çok rahat bu konuda. Şimdi keyfini çıkaracağız." diye konuştu.

Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Haberi Görüntüle

DORUKHAN TOKÖZ: HAK ETTİK

Dorukhan Toköz ise sezon başından beri takım olarak çok iyi oynadıklarını, saha dışında da çok iyi arkadaş olduklarını dile getirerek, "Biz hak ederek şampiyon olduğumuzu düşünüyoruz. Zaten bence herkes öyle düşünüyor. Çok iyi bir sezon geçirdik. Bütün taraftarlarımıza, Trabzonlulara armağan olsun." dedi.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

HAMSİK: TAHMİN ETMEK İMKANSIZDI

Marek Hamşik de kariyeri boyunca ilk şampiyonluğunu Trabzon'da yaşadığının altını çizerek, "Tabii ki bunu tahmin etmek imkansızdı ama buradayız şu an, inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz. Bu şehre, bu insanlara bu mutluluğu verebilmek inanılmaz bir duygu benim için. Umarım bunu yıllarca yaşayacağız." değerlendirmesinde bulundu. Hamsik, sözlerini, "Trabzon şampiyon. Haydeee." diye bağırarak tamamladı.

Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı Haberi Görüntüle

VITOR HUGO: ARTIK KUTLAMA ZAMANI

Vitor Hugo ise mutluluğunu tarif edecek bir kelime bulamadığı ifade ederek, "Herhangi bir dilde bu mutluluğu tarif edebilmenin bir yolu yok. Şu anda üzerimizde bulunan beyaz tişörtleri giyebilmenin, o tişörtleri hak edebilmenin neler olduğunu hepimiz hissediyoruz. Bunu şehir olarak, takım olarak hepimiz hak ettik. Şimdi artık kutlama zamanı." dedi.

Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Galatasaray'ın yıldızı Beşiktaş'a gidiyor! Menajeri önerdi Haberi Görüntüle

BAKASETAS: TARİF ETMEK KOLAY DEĞİL

Bakasetas da çok farklı duygular içerisinde olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Söyleyecek çok şey var aslında ama tarif etmek kolay değil. Çünkü 3 yıl önceki duruma baktığımızda, Trabzonspor'la olan ilişkime baktığınızda çok farklı şeylere görebilirsiniz belki. 3 yıl önce tamamıyla farklı bir hikaye vardı ama şu an yaşanılan tamamen farklı bir hikaye. Dolayısıyla şu an bu mutluluğu Trabzonspor'a, bu şehrin insanlarına verebilmek benim için çok büyük bir gurur. Çünkü hayatın size neler getirebileceğini bilmiyorsunuz. Herkesi tebrik ediyorum. Buradaki insanların yaşadıkları, bu takımın çektiği acılar ve bu şehrin beklentilerini düşündüğünüzde bu insanların ne kadar bu mutluluğu hak ettiğini ve bizim de onlara bu mutluluğu vererek kendimizi ne kadar mutlu ettiğimizi ifade etmek isterim."

Siopis ise kendileri için büyük bir yıl olduğunu ve çok çaba gösterdiklerini kaydederek, "Herkesin çok büyük emeği var. Bugün insanların sahaya girdiklerinde, bu şampiyonluğu kazandığımız andaki mutluluğu hep beraber gördük. Benim kendi adıma ilk şampiyonluğum. Aslında duygular çok yoğun olduğunda hiç bir şey hissedemezsiniz. Ben de onu yaşıyorum. Taraftarlarımızla beraber bunu hep beraber kutlayacağız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading