Yandex Metrica

Hamit Altıntop duyurdu! Fenerbahçe'de yeni hoca belli oluyor

Hamit Altıntop duyurdu! Fenerbahçe'de yeni hoca belli oluyor

Son dakika haberleri... A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, ismi Fenerbahçe ile anılan Kenan Koçak hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:30

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de fatura Vitor Pereira'ya kesildi.

Dün akşam yapılan görüşmeler sonrası Portekizli hocanın sözleşmesini fesheden Sarı-lacivertliler yeni hoca için adayları masayı yatırdı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Stefan Kuntz ile birlikte izleyen Kenan Koçak'ı gündemine alan yönetim, 40 yaşındaki antrenörü ikna etmenin yollarını arıyor.

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Haberi Görüntüle

HAMİT ALTINTOP'TAN KENAN KOÇAK AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'nde gazetecileri ağırlayan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop merak edilenleri cevapladı.

Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası ismi Fenerbahçe ile anılan Kenan Koçak'ı gönderme düşünceleri olmadığını belirten A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop,"Kenan hoca yeni başladı. Onu verme gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Uzun vadeli hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz.” dedi.

TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Haberi Görüntüle

FATİH KARAGÜMRÜK MAÇINA HANGİ HOCA ÇIKACAK?

Yarın deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılacak Fenerbahçe'de takımın başında sahaya çıkacak antrenör belli oldu.

Altyapı koordinatörü olarak çalışan Tahir Karapınar'ı geçici olarak göreve getiren Sarı-lacivertliler, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadelede yedek kulübesinde olacak.

İkinci devre oynanacak Adana Demirspor maçına yeni teknik direktörünü yetiştirmek isteyen Fenerbahçe'de Kenan Koçak ile anlaşaması durumunda Okan Buruk, Daum ve Slaven Bilic ile görüşecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading