Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hagi'den olay tahmin! Efsane futbolcu Barcelona - Galatasaray maçını yorumladı

Hagi'den olay tahmin! Efsane futbolcu Barcelona - Galatasaray maçını yorumladı

Son dakika haberleri... Futbol hayatında Barcelona ve Galatasaray'ın formalarını giyen Gheorghe Hagi, yarın akşam oynanacak zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 18:56

UEFA Avrupa Ligi son 16 tur eşleşmesinde oynanack Barcelona - Galatasaray maçı öncesi Hagi'den maç tahmini geldi.

Futbolcu olduğu dönemlerde iki takımda da oynayan Rumen hoca, favori olarak Barcelona'yı gösterdi.

İspanyol gazetesi Marca'ya röportaj veren Hagi, "Her iki kulüp de geçiş sürecinde olmasına rağmen Barcelona açıkcası daha iyi bir takım. Xavi ile toparladılar ve açık ara maçın favorisi" dedi. 

Hagi'ye Galatasaray'ın öne çıkan oyuncularının sorulması üzerine, "Stoper Marcao ve Mısırlı forvet Mohamed'i beğeniyorum. Ancak hepsinden öte Kerem Aktürkoğlu hızlı, çok yönlü ve uluslararası bir oyuncu. Ayrıca iki iyi Rumen futbolcuya sahipler: Cicaldau ve Morutan" yanıtını verdi. 

Avusturya - Türkiye maçı bugün mü, ne zaman? Milli maç... Haberi Görüntüle

HAGİ: SALDIRMANIZ GEREK

Teknik direktör olarak Barcelona'ya karşı takımınızı nasıl hazırlarsınız sorusuna ise şu yanıtı verdi, "Barcelona'ya karşı topla nasıl oynanacağını bilmek zorundasınız. Agresif davranıp sonra saldırmanız gerek. Maçı gol atmadan kazanamazsın." 

Barcelona'nın Lionel Messi'den sonra zorlandığını kaydeden Hagi,, "Barcelona Messi'nin ayrılışından sonra çok zorlandı. Bu yüzden Xavi'ye zaman verilmeli. Xavi'nin mentalitesi çok doğru" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading