Yandex Metrica

Haaland gözünü o kurala dikti! Değiştirilmesini istiyor

Haaland gözünü o kurala dikti! Değiştirilmesini istiyor

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland, FIFA'ya seslenerek futbolun geleceğine dair çarpıcı önerilerde bulundu. Taç atışları konusunda sınır ihlallerinden rahatsız olduğunu dile getiren Haaland, sahanın her yerine çizgi teknolojisi getirilmesini ve metrelerin kontrol edilmesini önerdi.

Spor

06.04.2024, 21:35

Manchester City'nin önemli isimlerinden Erling Haaland, kulübün resmi podcastinde FIFA'ya seslenerek futbolda çığır açacak önerilerde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK yarı final maç tarihleri ve eşleşmeler Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçları ne zaman 2024? ZTK... Haberi Görüntüle

GOL ÇİZGİSİ TÜM SAHADA KULLANILSIN

Futbolda en çok taç atışlarındaki sınır ihlallerinden rahatsız olduğunu belirten Haaland, ilk isteğinin sahanın her yerine gol çizgisi teknolojisi getirilmesi olduğunu ifade etti. Böylece topun ne zaman oyun dışı olduğunu her zaman net bir şekilde bileceklerini söyledi.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

TAÇ ATIŞINA SINIRLANDIRMA GETİRİLSİN

Haaland, taç atışlarının kendisini en çok rahatsız eden konu olduğunu dile getirdi. Kuralları bilmediğini ve atış yaparken genellikle yanlış yaptığını belirten futbolcu, bu konuda belirli sınırlamaların getirilmesi gerektiğini savundu. FIFA'ya seslenen Haaland, metrelerin kontrol edilmesi gerektiğini ve bu kontrollerin yapılmasıyla kimse çok fazla alan çalamayacağını düşündüğünü ifade etti.

Son olarak, gelecekte futbolda bu tür sınırlamaların olacağını düşündüğünü belirten Haaland, bu tür değişikliklerin futbolun gelişimi için önemli olduğunu vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading