Yandex Metrica

GZT Giresunspor Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kazanmak için geliyoruz

GZT Giresunspor Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kazanmak için geliyoruz

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 6.haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak GZT Giresunspor, zorlu deplasmanda galibiyet hedefliyor.

Spor

23.01.2024, 18:00

Süper Lig'de oynadığı ilk 5 maçta henüz galibiyet alamayan GZT Giresunspor, Fenerbahçe karşısında bir ilke imza atmak istiyor. 

Perşembe günü oynanacak zorlu mücadele öncesi Kulüp basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, İstanbula'a iddialı geleceklerini açıkladı.

Fenerbahçe'nin güzide bir takım olduğunu söyleyen Özal, "Biz aradığımız başarıyı inşallah Fenerbahçe maçında bulmayı düşünüyoruz. Oyuncularımız buna her anlamda hazırlar. Bence çok sürpriz durum oluşacaktır. Galatasaray da Alanyaspor maçında aynısını yaşadı. Sonuçta hepimiz aynı ligde oynuyoruz. Güzel bir başarı ile inşallah Fenerbahçe maçından galibiyetle çıkacağız" dedi.

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

'HAKAN KELEŞ'İ 4-5 MAÇTA HARCAMAYIZ'

Süper Lig'de şu ana kadar aldıkları 1 puandan dolayı teknik direktör Hakan Keleş'e yönelik yapılan eleştirilere değinen Halil İbrahim Önal, "Hakan hoca takımı alt ligden alıp Süper Lig'e çıkartmıştır. Kendisine saygımız sonsuz. Teşekkürü hak eden bir hoca. Kendisini ispatlamış bir hoca. 44 yıllık hasreti gideren hocadır. 4-5 maçta harcanacak bir hoca değil. Başımızın üstünde yeri var. Bu konudaki eleştirileri kesinlikle dikkate almıyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen bir grup futbolcuyu tasarlayarak bir takım oluşturmaya çalışıyor. Sonuç olarak bu iş 1-2 haftada olacak işler değil. Oynadığımız oyun ve performanstan memnunuz. Sonuçta birkaç grubun eleştirisiyle harcanacak bir hoca değil. Sonuna kadar Hakan hocanın arkasındayız" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading