Yandex Metrica

Güvenlik görevlisi Mert Hakan'dan şikayetçi olacak

Güvenlik görevlisi Mert Hakan'dan şikayetçi olacak

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta Mert Hakan Yandaş'ın kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü özel güvenlik görevlisi de aynı sebeple oyuncudan şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 20:13

İddiaları reddeden güvenlik görevlisi, Mert Hakan Yandaş'ın kendisine küfrettiğini ve sonrasında yalan beyanda bulunduğunu savundu.

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Haberi Görüntüle

"GÖRÜNTÜLER İNCELENSİN"

Söz konusu güvenlik görevlisi yaşanan gerilim esnasında çekilen görüntülerin incelenmesi halinde gerçeklerin ortaya çıkacağını da sözlerine ekledi.

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Haberi Görüntüle

MERT HAKAN NE DEMİŞTİ?

Bordo mavililerin ilk golünden sonra kulübede oldukça sinirlenen ve Abdullah Avcı'nın sakinleştirmeye çalıştığı Mert Hakan Yandaş maç sonu sitem etti.

Mert Hakan, "Ortada giden bir maçtı, iki takım da iyi mücadele etti. İkinci yarı her Trabzonspor maçında olduğu gibi yine 10 kişi kaldık. Beklediğimiz bir şeydi, hafta içi idmanlarda 10 kişi oynamaya hazırlandık" dedi.

Mert Hakan sözlerinin devamında, "Ama ben ısınırken, güvenlik görevlisi bana saldırıyor. Alışmışlar rahatlığa. Konuşmayalım, efendi gibi duralım diyoruz… Adam görevli, bana hareket yapıyor, sonra da susmamı bekliyorlar. Kimden geliyor bu rahatlık" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading