Yandex Metrica
SON DAKİKA
Güntekin Onay'dan çok konuşulacak Torrent sözleri!

Güntekin Onay'dan çok konuşulacak Torrent sözleri!

Son dakika haberleri... Süper Lig'de haftanın maçı olarak gösterilen Göztepe - Galatasaray mücadelesinin ardından Domenec Torrent gündem olmaya devam ediyor.

Spor

23.01.2024, 18:51

Fatih Terim'in görevden ayrılmasıyla takımın başına getirilen Domenec Torrent, Süper Lig'de çıktığı 6.maçında ilk kez 3 puanla tanıştı.

İzmir'deki zorlu deplasmanda Göztepe'yi Gomis'in 90+9'da attığı penaltı golüyle 3-2 yenen Sarı-kırmızılılarda, oynanan oyun beklentilerin altında kaldı.

Hürriyet spor yazarı Güntekin Onay, karşılaşma sonrası, İspanyol hocanın oynattığı futbolu eleştirdi.

Arsenal'den flaş imza! Yeni sözleşme duyuruldu Haberi Görüntüle

GÜNTEKİN ONAY: KİMSE FATİH TERİM'E ŞANSLI DEMESİN

"Son yıllarda böyle bir maça ne tanıklık etmedik. Ancak kimse bundan sonra Fatih Terim veya Mustafa Denizli’ye “Şanslı” demesin. Torrent bile dün nasıl kazandığını anlamadı. Umuyorum ki sahaya çıkan 11’in ne kadar yanlış olduğunu kavramıştır. Gomis’in varlığının bile rakibi ürküttüğünün farkına varmıştır. Torrent’in maçtan dersler çıkartması şart. Göztepe ise 75 dakika çok iyi oynadığı bir maçı berabere tam bitecek diye üzülürken sahadan puansız ayrıldı. Bu arada VAR’a çağrılma rekoru kırılan maçı, Arda Kardeşler’in değil, VAR hakemi Mete Kalkavan’ın yönettiğini de vurgulayalım." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading