Yandex Metrica

Gündeme bomba gibi düştü! Maradona'nın herkesten sakladığı sırrı gün yüzüne çıktı

Gündeme bomba gibi düştü! Maradona'nın herkesten sakladığı sırrı gün yüzüne çıktı

Son dakika haberleri... Diego Maradona'nın yıllar sonra 16 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Spor

14.02.2024, 23:57

Arjantin futbol dünyasının en iyi ismi kabul edilen Diego Armando Maradona'nın yıllar sonra sakladığı sırrı ortaya çıktı.

2020 yılında hayatını kaybeden Maradona'nın 2000 yılında 16 yaşında olan Kübalı Mavys Alvarez ile yataktaki görüntüleri ortaya çıkması kamuoyunu şok etti.

Maradona'nın defalarca kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ve zorla uyuşturucu verdiğini iddia eden Alvarez, davanın devam ettiğini dile getirdi.

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

ZORLA ESTETİK YAPTIRDI

Alvarez, efsane oyuncunun kendisini zorla estetik yaptırdığını ve pazarladığını da dile getirdi.

İngiliz ve Arjantin basındaki kaynaklarda konuyla ilgili verilen detaylar farklılık gösteriyor. Kübalı kadının Maradona'ya arkadaşları tarafından pazarlandığı iddiası daha ağır basıyor. 

Kübalı kadının 20 yıl sonra neden konuştuğuyla ilgili çeşitli tartışmalar da var. Alvarez'in avukatı Gaston Marano, "Fidel Castro ve Diego Maradona'dan korktuğundan dolayı konuşamadı. Konuşmak için ölmesini beklemek zorundaydı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading