Yandex Metrica

Gözyaşlarına boğulan Neymar, Brezilya Milli Takımı'na veda mı ediyor?

Gözyaşlarına boğulan Neymar, Brezilya Milli Takımı'na veda mı ediyor?

Brezilya, Hırvatistan karşısında penaltı atışlarında Neymar'dan faydalanamadan turnuvaya veda etti. Maçın ardından gözyaşlarına hakim olamayan Brezilyalı tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada; "Kafam çok karışık, doğru düşünemiyorum. Milli Takım benim için bitti diyemem ama yine oynayacağımın garantisini veremiyorum." ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 22:16

Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Hırvatistan ile karşılaşan Brezilya, penaltı atışları sonrası 4-2 kaybederek turnuvaya veda etti.

PSG'de forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu, Neymar maç sonrası yaşadıkları hayal kırıklığını anlattı.

Fenerbahçeli futbolcu konuştu: Galatasaray bizi kandırdı! Fenerbahçeli futbolcu konuştu: Galatasaray bizi kandırdı! Haberi Görüntüle

UCU AÇIK VEDA SİNYALİ

Maçın ardından gözyaşlarına hakim olamayan Brezilyalı tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada; "Kafam çok karışık, doğru düşünemiyorum. Milli Takım benim için bitti diyemem ama yine oynayacağımın garantisini veremiyorum." ifadelerini kullandı.

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın Haberi Görüntüle

''HEPİMİZ ONUN YANINDAYIZ''

Rodrygo'nun kaçırdığı penaltı üzerine konuşan Neymar, "Rodrygo, sorumluluk aldı ve penaltıyı atmak istedi. O, harika bir oyuncu. Hepimiz onun yanındayız." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading