Yandex Metrica

Gol kralı Galatasaray'a geliyor! Aslan atağa geçti

Gol kralı Galatasaray'a geliyor! Aslan atağa geçti

son dakika haberleri... Diagne, Halil ve Mostafa'dan beklenen katkıyı alamayan Galatasaray, geçen sezonun gol kralı Aaron Boupendza için düğmeye bastı.

Spor

23.01.2024, 18:25

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen Galatasaray, devre arası forvet transferi yapma kararı aldı.

Geçen sezon Hatayspor'da ortaya koyduğu performansla gol kralı olan Aaron Boupendza'nın menajeri Sarı-kırmızılılara oyuncusunu önerdi.

Sezon öncesi 5 milyon Euro karşılığında Katar ekiplerinden Al-Arabi'ye transfer olan Gabonlu golcünün yeniden Türkiye'ye dönmek istediği iddia edildi.

Şu ana kadar 3 golcüsünün toplam 8 gol attığı tablodan rahatsız olan Fatih Terim'in oyun tarzını beğendiği Boupendza için yönetime 'şartları zorlayalım, gelirse bize çok katkısı olur' dediği öğrenildi.

Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Ancelotti taraftarın sabrını zorluyor! Mollarca maçında oynatmayınca... Haberi Görüntüle

BOUPENDZA GALATASARAY'A NASIL GELECEK?

Bu sezon yeni takımıyla çıktığı 9 resmi maçta 4 gol ve 2 asistlik performansa imza atan Boupendza için devre arasında kiralama teklifinde bulunulacak.

Satınalma opsiyonu da eklemeyi düşünen Aslan'ın performansını yeterli bulduğu oyuncunun sezon sonunda bonservisini de alacak.

Boupendza geçen sezon Süper Lig'de çıktığı 37 maçta 22 gol atarak krallık tacını takmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading